Мтел започна предварителната продажба на новите Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8+

Мтел започна предварителната продажба на новите Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8+ | StandartNews.com

Мтел започна предварителната продажба на новите флагмани Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8+. Клиентите могат да заявяват предварително желаните устройства до 23:59 ч. на 19 април на сайта на телекома. Всеки, който го направи, ще получи новия смартфон на Samsung още на 20 април или осем дни преди началото на официалните продажби в България.

Samsung Galaxy S8 струва 44,99 лева на месец или 999,99 лева в брой с план Мтел безкрай 3XL. Galaxy S8+ е наличен за 49,99 лева на месец или 1099,99 лева в брой със същия абонамент. Предварителната заявка може да се направи с подписването на нов или подновяването на текущ абонамент. Наличните цветове в момента са сива орхидея (Ochrid gray) и наситеночерно (Midnight black).

Новият флагман на Samsung преоткрива смартфон дизайна, като представя устройство „без граници и рамки". Екранът Infinity Display на Samsung Galaxy S8 обхваща цялата предна част на умния телефон, като почти напълно са премахнаните страничните рамки (т.нар. bezels). Физическият бутон е заменен от виртуален в долната част на сензорния екран.

Samsung Galaxy S8 разполага с 5.8-инчов екран, а по-големият модел – 6.2-инчов. Двата модела поддържат Quad HD+, резолюция с внушителните за смартфон 2960х1440 пиксели. Те са предпазени от последната версия на закалените стъкла Corning Gorilla Glass 5. Новите устройства разполагат със скенер на ириса за допълнителна сигурност, както и нов дигитален асистент – Bixby.

Samsung Galaxy S8 и S8+ работят с осемядрен процесор, който е първият в мобилната индустрия с 10-нанометрова архитектура. Задната камера е 12 мегапиксела и е оборудвана с технологията Dual Pixel за по-добър фокус, приближение и снимане при слабо осветление. Предната е 8 мегапиксела и разполага с автоматично фокусиране. Оперативната памет е 4GB, а тази за съхранение – 64GB. Последната може да се увеличава, защото Samsung Galaxy S8 и S8+ разполагат и със слот за MicroSD карта, която позволява добавянето на до 256GB. Двата модела разполагат със сертификат IP68 за водо и прахоустойчивост. Като допълнение Samsung Galaxy S8 и S8+ имат и възможност за скоростно зареждане, както чрез кабел, така и безконтактно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай