Мтел ще предлага най-новите модели на iPhone

Мтел ще предлага най-новите модели на iPhone | StandartNews.com

Мтел ще предлага най-новите модели смартфони на iPhone – iPhone X, iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus стартират на 22 септември, като двата модела ще бъдат налични в търговската мрежа на Мтел от 29 септември.

iPhone 8 и iPhone 8 Plus са последно поколение смартфони на iPhone, проектирани с нов дизайн, съчетаващ стъкло и алуминий в три красиви завършека – космическо сиво, сребро и злато. Моделите са изработени от най-устойчивото стъкло, използвано някога при смартфони, имат Retina HD дисплей, A11 бионичен чип и предлагат невиждани възможности за добавена реалност.

Най-известната камера в света става още по-добра, а безжичното зареждане дава още една силна характеристика на iPhone. iPhone 8 Plus включва двойна 12-мегапикселова камера и предлага портретен режим с осветеност, придаваща драматичен студио ефект на снимките с iPhone. С нея може да се заснемат впечатляващи портрети с плитка дълбочина на фокуса в 5 различни режима на осветеност.

Бъдещето на смартфоните iPhone X ще бъде наличен за предварителни поръчки в Мтел от 27 октомври. iPhone X е великолепно проектиран изцяло от стъкло, с красив 5.8-инчов Super Retina дисплей, A11 бионичен чип и безжично зареждане. Задната камера е подобрена и предлага двойна оптична стабилизация на изображението, а предната е с Face ID технология за 3D разпознаване на лицата в кадър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай