Мтел подарява 100 минути и 3000 MB мобилен интернет с всяко презареждане на Прима

Мтел подарява 100 минути и 3000 MB мобилен интернет с всяко презареждане на Прима | StandartNews.com

С всяко презареждане на Прима услугите Мтел подарява на своите клиенти 100 минути разговори в собствената си мобилна мрежа, както и 3000 MB мобилен интернет. Промоцията важи при вкарване на поне 10 лева в предплатената карта, като допълнителните разговори и трафик ще важи за следващите 15 дни. Те се предоставят изцяло безплатно, без да се изисква допълнително таксуване.

В кампанията могат да се включат всички настоящи и нови клиенти на Прима, които заредят поне 10 лева в своите предплатени карти. Промоцията важи без значение по какъв начин са увеличили своя лимит, дали в магазин, със закупена карта, онлайн или през мобилното приложение MyMtel. Притежателите на Дейта Прима ще получат само допълнителните 3000 MB мобилен интернет, тъй като те нямат включена гласова услуга. Клиентите на Прима ще получат промоционалните минути за разговори и мобилен интернет до два часа след като са заредили своите карти, като ще получат SMS с потвърждение. Те ще са валидни 15 дни от датата на активирането им.

За клиентите на Прима няма ограничение в броя на презарежданията. Всяко ново вкарване на поне 10 лева в предплатената карта, потребителите получават нови минути разговори и мобилен интернет от кампанията, които се добавят към наличните. При ново презареждане валидността на всички промоционални минути и мобилен трафик се удължава с нови 15 дни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай