Мобилно приложение на играта Seasons of War - безплатно във VIVA Apps

Мобилно приложение на играта Seasons of War - безплатно във VIVA Apps | StandartNews.com

Ново партньорство на VIVACOM с българската компания за разработка и разпространение на компютърни и мобилни игри „Империя Онлайн" обогатява избора на феновете на интернет игрите. От януари стратегическата онлайн игра Seasons of War вече е част от собствения хъб за приложения на телекома - VIVA Apps. Играта представлява походова стратегия в условията и традициите на Средновековието, а целта е играчът в ролята на Губернатор да развива владението си с помощта на земеделие и търговия, но и, разбира се, чрез сурови битки и завоевания на чужди имперски градове. Играта е напълно безплатна.

А за най-запалените геймъри, които искат да се сдобият с повече диаманти за бързо развитие на стратегията си, могат да купуват такива (на стойност до 25 лева) директно през мобилната апликация, като разходите ще бъдат добавяни към месечната им сметка. Това спестява на потребителите необходимостта да използват кредитна или дебитна карта за онлайн разплащане.

VIVA Apps e безплатен хъб за приложения, който е предварително инсталиран на всяко мобилно устройство, закупено от VIVACOM. Така телекомът улеснява клиентите си, събирайки на едно място над 300 игри и апликации. С поредното разширяване на приложенията, компанията последователно следва обещанието си, дадено при създаването на VIVA Apps преди 5 години, а именно, да го актуализира непрекъснато с нови, ексклузивни и разнообразни мобилни приложения.

„Империя Онлайн" е българска IT компания, успешно развиваща дейност вече над 10 години. Средновековните й заглавия са основен продукт от портфолиото й за онлайн и мобилни игри, привличайки фенове на интернет съревнованията не само от България, но и от други над 150 страни. Стотици хиляди активни играчи в денонощие се състезават помежду си в реално време, потапяйки се в атмосферата на суровото Средновековие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай