Семинар посочва как да се пазим от глобите по новия GDPR закон
Модерният часовник Samsung Galaxy Watch и мощният таблет Samsung Tab A 10.5 в магазините на VIVACOM


09:00 ч.

13.09.18

1 мин.

0

0

0

Международно изложение за електромобилност стартира в София

от редактори |

Международно изложение за електромобилност стартира в София

Първият създаден в България електромобил беше представен в София на 5 септември


София е домакин на първото международно специализирано изложение за електромобилност под надслов "Предизвикай бъдещето", съобщава БНР.


В рамките на три дни ще бъдат представени концепциите за електрическа мобилност и постиженията на автомобилните производители в алтернативното придвижване. Изложението е съпътствано и от конференция, която ще обсъжда развитието на електромобилността и възможностите за производство и продажби на електромобили в България.


От днес до 16-ти септември най-големите представители на бранша ще обсъждат глобалните перспективи за развитието на автомобилната индустрия и бъдещето на мобилността. Водещи производители и експерти ще обменят идеи и информация, ще представят и ще разработват съвместно устойчиви концепции за интегриране на технологиите.


Свои разработки ще представят научни институти, университети и специализирани училища. Очаква се интерес да предизвикат всички видове автомобили на алтернативно зареждане - с електрическо предвижване, природен газ, водородни клетки и хибридни двигатели. Изложението включва 4-дневна експозиция, тест драйв и демонстрации.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент