Компютрите Lenovo Legion™ създадени за геймъри

Компютрите Lenovo Legion™ създадени за геймъри | StandartNews.com

Новите лаптопи Lenovo Legion са създадени за геймърите, които постоянно са в движение и обичат да пътуват без много багаж. Представете си какво е усещането да изгаряш от очакване да излезе най-новата любима игра, но да те очаква важна среща същия ден. Вместо да носиш два лаптопа в една чанта, Lenovo Legion Y730 и Y530 съчетават две машини в едно елегантно решение, като безпроблемно преминават от работен в игрови режим. Лаптопите Lenovo Legion Y730 са направени от прецизно обработен алуминий, с изтънчен метален цвят. Екранът (full HD IPS) е кантиран със супер тънка рамка. Гарвановочерният Lenovo Legion Y530 пък е с фин, но предизвикателен капак, с елегантна подсветка, излъчвана от буквата „О" в емблемата на Legion. Благодарение на изтънчения дизайн на новите лаптопи геймърите вече няма да се безпокоят от евентуалните укорителни погледи на бизнес срещи.

Изчистеният и изтънчен дизайн на лаптопа Lenovo Legion Y530

По-тънки, по-леки и по-елегантни от преди, новите лаптопи са идеални за хората, които искат да се съсредоточат върху играта си, дори и когато са на публично място, вместо да обезпокояват минувачите със силната светлина, излъчвана от типичната геймърска машина. Вместо това, лаптопите Lenovo Legion Y730 и Y530 осигуряват на геймърите елегантно прикритие, което им позволява да пътуват и да играят дискретно. В комбинация с подсилената раница Lenovo Y Gaming1 със специално отделение за лаптоп, оборудването ви ще е в безопасност във всяко време от денонощието.

100% сигурно охлаждане

Понятието „преносимост" не винаги означава огромни вентилатори и лошо охлаждане. След многобройни тестове за постигане на по-добро охлаждане, Lenovo изобретяват двуканалната охлаждаща система с допълнителни странични отвори и специални перки, вградени в новите лаптопи на Lenovo Legion. Така въздушният поток се подобрява с 16%, а температурите на системите за охлаждане – с 10% спрямо предшествениците. Резултатът – по-ефективно охлаждане и тиха като шепот работа на машините.

Потопете се в изумителни гледки и звуци

И двата лаптопа се справят безпроблемно с едни от най-ресурсоемките игри в момента. Те са оборудвани с видеокарти NVIDIA® GeForce® до GTX 1050 Ti, най-новите процесори Intel® Core™ i7 до осмо поколение и Windows® 10. Клавиатурите им са с време за реакция под 1 мс и гарантират мигновено предимство в състезанията. Опционалните екрани 144Hz full HD IPS не само предлагат по-висока скорост на осъвременяване на дисплея за по-добро визуално преживяване, както и намалено замъгляване, но и по-тънки предни лайсни с по-ярки панели с 300 NIT-а за по-живи и изключително детайни образи. Lenovo Legion Y730 е първият геймърски лаптоп в света с аудио система Dolby Atmos®, която осигурява спиращо дъха преживяване за потребителя. С нея се потапяте в богатата и дълбока атмосфера на играта. Новият лаптоп Lenovo Legion Y530 по подразбиране поддържа Dolby Audio™, което осигурява силен и ясен звук. В комбинация с кристално ясната картина, новите лаптопи гарантират ненадминато цялостно геймърско преживяване.

Lenovo Legion Y530 е базовата опция, а по-луксозният лаптоп Y730 предлага още по-мощно преживяване на 17-инчов или 15-инчов екран с опционална овърклокната памет CORSAIR® DDR4 от 16GB. Lenovo Legion Y730 е първият геймърски лаптоп в света с клавиатура CORSAIR iCUE® RGB с подсветка и системно осветление с шест специално разработени макро „Y" клавиша за допълнителни опции за настройка на над 16 милиона цветови комбинации.

Преносимост – Lenovo Legion C730 и C530

Lenovo Legion C730 и C530 са разработени специално за запалените геймъри, които се нуждаят от лек и портативен форм фактор, но не са готови да жертват ползите на настолния компютър. Новите cubes, решени в преносимо 19L лаптоп шаси в метално-сив цвят, са по-компактни и по-леки от своите предшественици. Така можете да носите машината си буквално навсякъде.

Всички цветове на дъгата

С удобната си вградена дръжка лесно преносимите cubes могат да бъдат безпроблемно транспортирани от дома ви до къщата на приятел за поредния нощен геймърски маратон. Напълно прозрачният горен панел осигурява поглед към сърцето на машината – лесно виждате опционалното RGB системно осветление със зашеметяващ набор от цветове на C-730 или червеното LED системно осветление на C530 – с възможност за пълна персонализация благодарение на Lenovo Vantage.

Компактен, но мощен

Не се подлъгвайте от малките му размери. Lenovo Legion C530 е основната геймърска машина под Windows 10, предлагана на по-конкурентна цена, а C730 е с една стъпка по-нагоре и предоставя на потребителя премиум характеристики. Lenovo Legion C730 е с видеокарти NVIDIA GeForce GTX 1060, най-новите процесори Intel Core i7 до осмо поколение и опционална овърклокната памет CORSAIR DDR4 от 32GB. Машината е компактна, но мощна – готова да ви даде едно могъщо VR-ready геймърско преживяване. Насладете се на безмерни светове, изпълнени с живот, детайли с най-висока точност и ярки, скорострелни рефлекси. Dolby Atmos на Lenovo Legion C730 и C530 осигурява въздействащ звук3, който потапя геймърите още по-дълбоко в атмосферата.
Новите cubes са снабдени и с двуканална вентилационна система за по-добро охлаждане и непрекъсната игра.

Две кули мощ – Lenovo Legion T730 и T530

Lenovo Legion T730 и T530 са в центъра на геймърската инсталация. С изящния си дизайн, събран в 28L шаси, гарвановочерният Lenovo Legion T530 е със същата елегантна текстура като лаптопа Y530. Lenovo Legion T530 е с червена светлина зад вентилационните отвори, а Lenovo Legion T730 е с външно и вътрешно RBG системно осветление, поместено зад прозрачен страничен капак, разкриващ машината отвътре.

Овърклокинг

VR-Ready машините, работещи под Windows 10, с лекота се справят дори и с най-тежките ААА игри и с най-графично интензивните приложения. Те са с видеокарти до NVIDIA GeForce GTX 1060, най-новите процесори Intel Core i7 до осмо поколение. Извлечете максимума от своя Lenovo Legion T730 и доминирайте противника с опционалната овърклокната 32GB CORSAIR DDR4 CORSAIR VENGEANCE® памет и със сторидж до 512GB PCIe RAID 0 SSD или 2TB SATA HDD

Overclock on the Lenovo Legion T730

Благодарение на дълбокия, динамичен звук, осигурен от Dolby Atmos3 на новите Tower Lenovo Legion, можете да чуете стъпките на врага преди всеки друг и така да си осигурите тактическо предимство, още преди да е настъпил ударът. А когато играта се разгорещи, опционалното течно охлаждане Asetek® на Lenovo Legion T730 предлага надеждно и тихо разсейване на топлината за още по-голяма стабилност, по-гладка игра и по-нисък системен шум.

Изхвърлете инструментите

Новите Tower предлагат лесно ъпгрейдване в даден бъдещ момент, и то без никакви инструменти. Само с едно натискане на бутона можете да имате най-новата видеокарта или памет – без тулбокос или флашлайт.

Аксесоари за още по-невероятно преживяване

Съчетайте новите Tower с гейминг монитор от Lenovo Legion, слушалки, прецизна клавиатура и мишка.

Независимо дали търсите най-високите настройки за излъчване на видеа с професионално качество или геймърски лаптоп, създаден, за да ви осигури предимство пред конкуренцията, модерният геймър ще намери точния баланс между елегантен екстериор и епично геймърско преживяване с новото портфолио на Lenovo Legion.

LENOVO и LENOVO LEGION са запазени марки на Lenovo. Intel и Intel Core са запазени марки на Intel Corporation и нейните дъщерни дружества в САЩ и/или в други държави. WINDOWS е запазена марка на Microsoft Corporation. NVIDIA и GEFORCE са запазени марки на NVIDIA Corporation. Dolby, Dolby Atmos и Dolby Audio са запазени марки на Dolby Laboratories. CORSAIR, iCUE и VENGEANCE са регистрирани запазени марки на CORSAIR в САЩ и/или в други държави. ASETEK е запазена марка на Asetek Danmark A/S. Всички останали запазени марки са собственост на съответните им собственици. ©2018, Lenovo Group Limited.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай