Как да сърфирате анонимно в нета

Как да сърфирате анонимно в нета | StandartNews.com

Ако сте загрижени за сигурността си, докато сърфирате в интернет, особено от мобилното си устройство, добре е да знаете за VPN (Virtual Private Network). Това е технология, която ви позволява да добавите допълнително ниво на сигурност, докато сърфирате в нета, без да се налага да правите компромиси със сигурността, дори при използването на обществени Wi-Fi мрежи. За удобството на потребителите на Android от PC World са съставили списък с най-добрите VPN приложения.

1. Hotspot Shield VPN Proxy

С около 330 млн. сваляния Hotspot Shield е едно от най-популярните VPN приложения. Освен традиционните функции, които предлагат всички подобни приложения, то осигурява и високо ниво HTTPS криптиране за защита на WiFi връзката, така че изходящите данни да са защитени и да не могат да бъдат откраднати.

2. SecureLine VPN

Приложението SecureLine VPN е разработено от компанията Avast, която предлага едни от най-добрите антивирусни програми в света. SecureLine VPN криптира данните с помощта на IPsec протокол, което означава, че те са трудна мишена за хакерите.

3. Spotflux VPN

Spotflux VPN осигурява лесен начин да останете анонимни, докато сърфирате онлайн, и да защитите личните си данни и да гарантирате сигурността си. Приложението предоставя 2 нива на защита и намалява консумацията на данни чрез компресиране.

4. Hola Free VPN

Hola Free VPN е решение за тези, които търсят напълно безплатно VPN Android приложение, предлагащо поразителни функции. Наред с осигуряването на информация и предоставянето на достъп до различно блокирано съдържание, Hola Free VPN ускорява сърфирането, като ви свързва автоматично с най-близките и най-бързите сървъри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай