Hyundai i10 пак надви конкурентите в сравнителен тест

Hyundai i10 пак надви конкурентите в сравнителен тест | StandartNews.com

Берлин. Моделът от субкомпактния клас Hyundai i10 се класира отново на първо място в сравнителния тест на германската автомобилна медия Auto Motor und Sport, побеждавайки VW Up, новото поколение Smart с 5 врати и Renault Twingo.

В предходния тест на изданието автомобилът с 1,0-литров двигател се изправи и спечели теста срещу VW Up, Renault Twingo, Fiat Panda и Chevrolet Spark. Моделът спечели 457 т., следван от 448 т. за VW Up и 418 т. за Twingo.

Новото поколение Hyundai i10 бе представено по време на изложението във Франкфурт миналата есен. Новото поколение i10 се появява пет години след началото на продажбите на предшественика си и демонстрира значителния прогрес на Hyundai в сегмента, включително възможности и характеристики, типични единствено за горните сегменти. Щедрото оборудване, просторът и функционалността, съчетани с изтънчения дизайн, финото окачване и тихия интериор, поставят понятието „истински ценности" на ново ниво.

Моделът спечели множество награди, включително "Автомобил на годината за 2014" на най-влиятелния британски портал за нови коли Carbuyer.co.uk. Българските читатели на сп. AUTO BILD избраха Hyundai i10 за автомобил на годината в клас малки коли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай