Hyundai Genesis взе приза "Луксозна кола на годината"

Hyundai Genesis взе приза "Луксозна кола на годината" | StandartNews.com

Лос Анджелис. Изцяло новият Hyundai Genesis получи приза "Луксозна кола на годината" на Popular Mechanics в рамките на автомобилното изложение в Лос Анджелис.

"Изцяло новият Genesis предефинира луксозния пазар с предлагането на премиум функции и напредничави технологии за непобедима стойност. Получаването на наградата "Луксозна кола на годината" от престижно издание като Popular Mechanics за пореден път демонстрира защо Genesis е в собствена лига и не отстъпва от най-добрите коли на света", коментира Майк О'Браян, вицепрезидент корпоративното и продуктово планиране на Hyundai Motor America.

Моделът спечели аналогичен приз на "Луксозна кола" и на 5-ото издание на годишните награди на Hispanic Motor Press Awards.

"Има много добри луксозни автомобили на пазара. Това бе най-трудният за оценка сегмент. Накрая Hyundai спечели приза не само защото предлага премиум качество, невероятна изработка, чудесна гаранция и двигател V6 но също така и цена", коментира Рикардо Родригес-Лонг, директор на журито в Hispanic Motor Press Awards. Това е втората награда, която Hyundai получава от испаноговорещите журналисти в Северна Америка. През 2013 г. приз за най-добър SUV взе Santa Fe.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай