Хибрид на Tesla изуми в тестовете

Хибрид на Tesla  изуми в тестовете | StandartNews.com

Най-новият хибриден автомобил на Tesla - Model S P85D, отбеляза рейтинг 100 по време на тестовете си в Consumer Reports. Заради перфектния резултат, от компания заявиха, че това е "най-добрият автомобил, който някога сме тествали".

"Разби системата ни" - заяви Джейк Фишер, началник на отдела за автомобилно тестване в Consumer Reports. - "Всъщност отбеляза резултат над 100 (103) в системата, която впоследствие пренастроихме."

Коментарът на говорителя на Tesla Motors, Коби Бруклин, по повод блестящия резултат, беше: "Model S е първият автомобил, получил рейтинг 100 от 100. Това е огромно признание за нашата постоянна отдаденост да даваме на клиентите си най-добрите подобрения, свързани с представянето и цената на нашите автомобили." За Tesla Motors оценката е и допълнително признание за способностите и амбицията на изпълнителния директор на компанията - Илон Мъск, чиято цел от години е създаването на електрически автомобил, който всеки ще се наслаждава да кара.

За съжаление не всеки може да си го позволи. Tesla Model S P85D струва 130 хил. долара и перфектният рейтинг надали ще вдигне продажбите му. Базовият модел на серията Model S, излязъл преди малко повече от 2 години, отбеляза 99 от 100 точки рейтинг в тестовете на Consumer Reports - най-високия резултат за времето си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай