Гейминг чудовищата на Acer станаха по-добри

Гейминг чудовищата на Acer станаха по-добри | StandartNews.com

Търсете ги на пазара от март

Стилните ноутбуци Predator 15 и 17 залагат на бързина и мощно охлаждане

Имаме честта да сме едно от първите издания в България, което представя новата, подобрена преносима гейминг серия на Acer. Ноутбуците Predator се завръщат по-мощни, по-бързи, по-стабилни и по-добре охладени от всякога. Запознайте се с high end гейминг хищниците от ново поколение!
Predator 15 и 17 са захранени от 6-та генерация процесори на Intel, съответно i5-6300HQ за Predator 15, и i7-6700HQ за версията "17". Мощните графични процесори на NVIDIA - GeForce GTX980M и GTX970M, отговарят за това да ви предоставят уникално качествено гейминг изживяване. Дори титанът The Witcher 3: Wild Hunt няма да се опре на видео картите на новите Predator-и. Допълнителна оперативна мощ дават възможните до 64GB DDR4 RAM и 4 пъти по-бързото от стандартните хард драйвове, NVMe PCIe SSD с до 512GB памет.
Един от големите хайлайти на серията е подобрената система от охлаждащи вентилатори. А ако това не ви е достатъчно или планирате дълга гейминг сесия, на помощ идва сменящият се охлаждащ модул Predator FrostCore, който можете да включите към системата си когато поискате. "Хищниците" идват и с технологията CoolBoost, с лесен за навигация и използване потребителски интерфейс, през който можете да контролирате ръчно степените на охлаждане и въздушния поток, преминаващ през лаптопа. Ексклузивната функция на системата "Turbo Mode" предоставя 18% по-бързо движение на иновативните метални вентилатори, и съответно -още по-доброто представяне на ноутбука.

Но не сме свършили с готините благинки. Специалната технология Killer DoubleShot Pro увеличава скоростта на интернет връзката ви по интересен начин. Той комбинира силата на идващия през кабела интернет, т.нар. Ethernet, и Wi-Fi сигнала ви. Или, казано на кратко - "Какво е това лаг? Яде ли се?".

От Acer не са пропуснали да предоставят на клиентите си кристален звук, осигурен от Predator SoundPound 4.2, като моделът Predator 17 е екипиран с четири тон колони и два субуфера. Като прибавим и Dolby Audio технологията, елегантната гейминг машина се превръща в светия извор на всякакъв тип забавление. Филми, сериали, музика - насладете им се по един наистина добър начин. А ако, като мен, предпочитате по-големи монитори, то ще се зарадвате да разберете, че можете да свържете цели три монитора към който и да е от двата нови модела на Predator.

Останалите функции са все очаквани от подобна гейминг машина. Гейминг контролен панел за настройки на всичко - от макро профили на клавиатурата до настройки на осветяването, клавиатура с подсветка (със специално осветяване на най-използваните бутони за допълнителна интуитивност на потребление), USB портове, Bluetooth 4.1, SD четец и т.н. и т.н.
Новите "Хищници" на Acer излизат на българския пазар този март. От компанията още не са обявили цените за тях, но каквито и да са - ще си заслужават. Predator серията е една от онези гейминг линии, които задължително поне трябва да изпробвате.

Китайски пирати спират
с хакерските атаки

От китайската пиратска групировка 3DM съобщиха, че спират работа за около година. Говори се, че в това време основателя на 3DM - "Bird Sister" ще развива самостоятелна кариера. "Имахме заседание и решихме, че със започването на Китайската нова година няма да хакваме сингъл плейър игри", пише в блога си Bird Sister. Точно преди месец от 3DM обявиха, че изпитват големи затруднения с хакването на играта Just Cause 3 заради антипиратската защита Denuvo. Основателят на 3DM дори предрече, че пиратството на игри може да изчезне до 2 години и вече да няма безплатни игри. От китайската групировка обещават, че след една година ще се съберат и ще преценят бъдещето на компанията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай