Galaxy Xcover 3 само в магазините на VIVACOM

Galaxy Xcover 3 само в магазините на VIVACOM | StandartNews.com

Новият смартфон в семейството на Samsung - Galaxy Xcover 3, ще бъде наличен в търговската мрежа на VIVACOM още следващата седмица. Моделът, който е изключително подходящ за любителите на по-екстремни преживявания, ще се предлага единствено от българския телеком сред операторите.

Samsung Galaxy Xcover 3 е оборудван с удобен 4,5-инчов TFT дисплей. Любителите фотографи могат да запечатат най-интересните моменти от ежедневието си с 5MP стандартна камера или 2MP селфи камера. Смартфонът разчита на четириядрен 1.2GHz процесор и операционна система Android v4.4.4 (KitKat). Това, което отличава Galaxy Xcover 3 от другите модели в същия клас, е влаго- и прахоустойчивостта му. Те са гарантирани от IP67 сертификат. Специфичната характеристика за издръжливост на смартфона го прави атрактивен за любителите на приключения, както и за хора, чиято работна среда предполага наличие на прах или влажност.

Samsung Galaxy Xcover 3 ще се предлага на най-добра цена от 9,90 лв. на месец с план MaxiCall XXL за две години от VIVACOM.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай