DS 5 - най-добрата серийна кола в Женева

DS 5 - най-добрата серийна кола в Женева | StandartNews.com

След концептуалния автомобил DIVINE DS, който бе отличен миналия септември с наградата "Най-добър концептуален автомобил" на салона в Париж, дойде ред на новия DS 5. Флагманът на марката DS, чиято световна премиера се състоя този месец в Женева, получи приза за "Най-доър сериен автомобил" на изложението в швейцарския град, присъден от Auto Plus и RTL.

Наградата е резултат от гласовете на читателите, зрителите и интернет потребителите на тези медии, които в продължение на 15 дни имаха възможността да изберат предпочитания от тях автомобил. В конкурса участваха около 40 нови модела в различни категории - сериен автомобил, зелен автомобил, концептуален автомобил и предпочитан от децата автомобил.

Новият DS 5 събра 30% от гласовете в своята категория и така се открои сред 14-те конкурентни автомобила. Участниците в гласуването бяха съблазнени от авангардния му стил - с вертикално ориентираната, изваяна решетка, от изтънчеността му, от вниманието, отделено на детайлите, както и от "хай-тек" технологиите - като фаровете, оборудвани с DS LED Vision, и поста за управление, тип кокпит със сензорен 7-инчов екран.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай