07:45 ч.

18.11.15

1 мин.

1964

0

0
Bentley Bentayaga ще бъде лимитиран

Колкото и странно да звучи заглавието свързано с първия SUV модел на компанията, то е факт. Първите 608 броя - съответстващи на мощността на Bentayga ще бъдат пуснати, като лимитирана серия наречена First Edition. Явно британската производител не смята, че най-мощния, най- бързия и най-луксозен SUV на пазара за достатъчно ексклузивен.


Задвижващия агрегат на Bentayga е познатия от другите модели на компанията 6.0 литров W12 двигател, който естествено е претърпял промени за достигане на тази мощност и от към икономичност, колкото и нелепо да звучи това за словосъчетанията 6.0 литров и битурбо.


Бъдещите собственици ще бъдат зарадвани и с лимитиран часовник от дългогодишния партньор на компнията - Breitling, като са предвидени мъжки и дамски модел. Цената, на която ще се продава луксозният модел ще бъде впечатляващите 230 хиляди долара.


Според компанията с First Edition те са създали най-доброто изразяване на духа на Bentayga, той е снабден с пакет от впечатляващи екстри, които тържествено отбелязват пионерската натура на Bentayga и неговите способности.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент