Bentley Bentayaga ще бъде лимитиран

Bentley Bentayaga ще бъде лимитиран | StandartNews.com

Колкото и странно да звучи заглавието свързано с първия SUV модел на компанията, то е факт. Първите 608 броя - съответстващи на мощността на Bentayga ще бъдат пуснати, като лимитирана серия наречена First Edition. Явно британската производител не смята, че най-мощния, най- бързия и най-луксозен SUV на пазара за достатъчно ексклузивен.

Задвижващия агрегат на Bentayga е познатия от другите модели на компанията 6.0 литров W12 двигател, който естествено е претърпял промени за достигане на тази мощност и от към икономичност, колкото и нелепо да звучи това за словосъчетанията 6.0 литров и битурбо.

Бъдещите собственици ще бъдат зарадвани и с лимитиран часовник от дългогодишния партньор на компнията - Breitling, като са предвидени мъжки и дамски модел. Цената, на която ще се продава луксозният модел ще бъде впечатляващите 230 хиляди долара.

Според компанията с First Edition те са създали най-доброто изразяване на духа на Bentayga, той е снабден с пакет от впечатляващи екстри, които тържествено отбелязват пионерската натура на Bentayga и неговите способности.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай