Apple представи новите си телефони

Apple представи новите си телефони | StandartNews.com

Изпълнителният директор на Apple Тим Кук представи в Сан Франциско новите iPhone 6s и iPhone 6s Plus, съобщава БГНЕС. На външен вид новите айфони са като iPhone 6. От Apple обаче отбелязват, че под повърхността всичко е променено. iPhone 6s ще се предлага в 4 цвята - традиционните сребристо, златисто и сиво, плюс вече и "розово злато".

Телефонът е оборудван с 3D Touch, различаващ 3 степени на кликания върху дисплея - с една повече от досегашната технология Force Touch. Чрез 3D Touch можете и моментално да преминете в режим "екстрено селфи". iPhone 6s е с новия 64-битов процесор A9, който е със 70% по-бърз от предшественика си А8.

Основната камера е 12-мегапикселовата iSight, а втората камера FaceTime, 5-мегапикселова. iPhone 6S Plus има и функцията Retina Flash, чрез която екранът става 3 пъти по-светъл, като по този начин работи като светкавица за предната камера. В САЩ iPhone 6S с 16GB памет ще се предлага на цена 199 долара с двегодишен договор, а iPhone 6S Plus - за 299 долара, също при двегодишен договор.

Новите бижута на Apple ще появят на пазара на 25 септември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай