Звездите се хвалят във Фейсбук с морските си подвизи

Звездите се хвалят във Фейсбук с морските си подвизи | StandartNews.com

БГ звездите вече наводниха курортите и се скъсаха да публикуват снимки от ваканциите си.

Певци, водещи, хора от шоубизнеса и елитни мацки са във вихъра на купона. Дилемата Черноморие или Гърция е решена фифти-фифти - родните брегове са точно толкова привлекателни за звездите, колкото и екзотиката на южната ни съседка. Ето как разпускат те.

Миро е на Корфу

Миро успя само за няколко дни да се откъсне от ангажиментите си. Певецът отпраши с приятели на остров Корфу, след като преди дни представи първата си колаборация с Dim4ou - "Скочи над мен". През новия телевизионен сезон Миро за трети пореден път ще е треньор в "Гласът на България" по Би Ти Ви.

Бившата на Сираков го раздава сингъл

Ексгоденицата на Христо Сираков, плеймейтката Биляна Евгениева, плажува сама на морето. След като изневери на Ицо Стоте Манекени с футболиста Благой Георгиев, еротичната перничанка се е впуснала в търсенето на нов мъж по родното Черноморие. Тя обикаля курортите със своя приятелка, спира се около по-баровските заведения и публикува снимки на личния си профил във Фейсбук.

Преслава разпуска с млад богаташ

От две седмици насам Преслава е неразделна с 24-годишния Петър, гласи последният слух във фолк средите. Младокът е известен по родното Черноморие като един от най-големите купонджии. Под опеката на баща си милионер, който развива бизнес с автомобили, любовникът на Преслава показа атлетично тяло и модерна визия. Преси и Петър се запознали по време на ангажимент на певицата в дискотека в Слънчев бряг. Мълвата говори, че богаташкият син не спирал да я ухажва и глези по всякакъв начин, гордеейки се с апетитното си завоевание. Именно Петър е причината за публичния бой между Преслава и гаджето й Бирмата, твърдят близки до двойката. Свадата започнала, след като бившият на певицата видял, че тя флиртува с младежа.

Венета показа форми в Гърция

Венета Райкова е на любимата си територия - Гърция. Водещата не се стърпя да сподели с приятелите си в социалната мрежа снимка от ваканцията й. Които пък я отрупаха с комплименти за пищните й форми.

Михаела вилнее на Златните

Михаела Филева успя да намери свободни дни за купон по морето. След като преди дни пусна новото си парче "Едно наум", талантливата певица се отдаде на заслужена почивка. Тя е в центъра на парти събитията в Златни пясъци.

Енчев яхна джета

Нека лятото започне сега, е написал рапърът Енчев във Фейсбука си и е постнал снимка, на която кара джет заедно с големия си син Георги, кръстен на него. С активен спорт на плажа Енчев се надява да влезе във форма, тъй като през последните месеци качи няколко килца в повече. Румънеца в това време се отдал на по-рискови занимания - готви в кухнята и вдига мощно километража на колата като бърз и яростен - нещо, което му е голяма мания от известно време насам.

Шон и Чарлийз се венчават без годеж

Шон Пен и Чарлийз Терон ще се венчаят през есента в Южна Африка, родината на актрисата. Двамата са заедно от половин година, но не са сгодени, съобщи официалният говорител на двойката. Преди дни 38-годишната носителка на "Оскар" ("Чудовище") беше забелязана за първи път с красивото си бижу, което моментално предизвика слухове за годеж. Мистериозният пръстен на лявата ръка на актрисата не е от любимия й мъж. Тя просто си е самоподарила 18-каратовото бижу с жълт диамант. "Чарлийз винаги е била фенка на хубавите аксесоари, защо да не си купи сама красив пръстен", издава говорителят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай