Звездите се фукат от морето

Звездите се фукат от морето | StandartNews.com

Хилда Казасян заведе джаз тайфа в Лозенец за бутиков концерт

Водещият на новините по Нова Николай Дойнов скъсал от смях Нюзрума, след като изпратил два клипа от почивката си на морето. "Бях за малко на нашето Черноморие, за малко в Гърция - като всички останали", сподели журналистът, който днес сутринта застана до Ани Цолова, за да замести отпускаря Виктор Николаев. В първия клип Дойнов излиза от морето след гмуркане, маха шнорхела и задъхан се обръща към колегите си с думите "Обичам ви!". След това камерата се завърта и се оказва, че Ники се намира на брега в компанията на няколко хлапета. Във второто видео той е с каяк навътре в морето. "Обичам да се усамотявам", признава Дойнов. На каяка той се обръща към специалния пратеник на Нова в Турция Марина Цекова, обещавайки й тотална подкрепа - кеф й сега, кеф й до пенсия. "Оттук до Турция има не повече от седмица гребане, ще дойда", майтапи се Дойнов.

Никол Станкулова пък е летувала с приятели в гръцкото селце Афитос, където се засекли и със Зейнеб, репортерката на Гала. После синоптичката отскочила до родното море, била и в Банско. Никол се похвали, че се е качила и на Бъндеришка поляна, където е яздила кон в гората.
Ани Цолова също предпочита родното Черноморие. Обикновено ходи на спокоен плаж, чието име пази в тайна, за да не се пренасели. Богомил Грозев пък за първи път в живота си се качил на подводница. Той бил там заедно с оператора Благой Момчилов, но не на почивка, а по работа. Филмът им ще бъде излъчен скоро в "Темата на Нова".
Милица Гладнишка, кадър и на "Като две капки вода", също е на плажа. Тя се радва на слънце и море, прибавяйки във Фейса типичния за нея хумор. "Направих тройно салто и се приземих върху ушите на спасителя от 9-ти пост", отбеляза Милица към фото насред пясъка.
Светльо Витков акостира на морето с гръм и трясък - заради свежо гадже. Той веднага побърза да се изфука в социалната мрежа с новото си завоевание - Даниела Димитрова. Лидерът на „Глас народен" публикува в профила си снимка с изгората и написа: „Втори път я пускам, че без да искам я изтрих преди малко! Искаме си лайковетеее", изпроси си Витков коментарите.
Феновете веднага се отзоваха: "Лайкове ама, ако има "ГОРЧИВО"... Другарю Витков, ако пуснете тънко мустаче, ще я докарате точно като баш майстора на море... Един път с жена да го видя, той все с едни кочове, едни акордеони и кларинети ходи... Клише - ама човек, колкото и добре да живее, вземе та се сгоди, а пази, Боже, после и се жени", бяха част от коментарите под фотоса.
Хилда Казасян съчетава работата с ваканцията. Джаз с невероятния й глас завладя плажа край Лозенец. Певицата и изключителните музиканти Христо Йоцов, Живко Петров, Михаил Йосифов и Димитър Карамфилов изнесеха бутиков концерт пред отбрана аудитория в "Хасиенда бийч". Те предложиха на гостите уютна и вълнуваща вечер с нов прочит на някои от най-известните джаз стандарти - "Fever", "Summertime", "Big Spender", "L-O-V-E", както и парчета в стил боса нова. Хилда представи пред вип публиката и своите авторски песни, а последната й, „Ако си тук", събра най-много аплодисменти. "Бях най-щастливият човек на света, защото това е първият ми опит за писане на музика. Когато имаш толкова големи музиканти до себе си, е много трудно да поемеш този риск, но съм щастлива, защото те я харесаха", споделя чаровната изпълнителка. Заредена от морския бриз край Лозенец, Хилда вече готви голям концерт на 8 декември в НДК. Той ще бъде посветен на баща й Вили Казасян - с бигбенда на БНР с диригент Антоний Дончев. Сред гостите ще бъдат Орлин Горанов и Васил Петров. Всички заедно ще представят някои от най-хубавите песни на Вили Казасян в нови аранжименти, както и филмовата му музика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай