Звездите от X Factor посрещнаха Samsung Galaxy S6

Звездите от X Factor посрещнаха Samsung Galaxy S6 | StandartNews.com

С концерти в Бургас, Варна, Русе и Пловдив и награди за феновете, Мтел отбеляза старта на продажбите на новите флагмани на Samsung - Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge.

В продължение на няколко часа звездите от X Factor - Рафи, Невена, Люба и Моисей, както и рапърите Павел и Венци Венц, подкрепяни от балет "Фейм", радваха своите фенове, дошли да видят отблизо двата модела. Четирите концерта стартираха едновременно, а музикантите поздравиха феновете си както с нови парчета, така и с утвърдените хитове, които чухме още по време на риалити формата. Събитието донесе и изненади за гостите - четирима късметлии от присъствалите на концертите спечелиха нов Samsung Galaxy S6.

Смартфонът притежава метален корпус, авангарден дизайн и екран от закалено стъкло. Тестовете показват, че Samsung Galaxy S6 е най-мощният андроид-смартфон, създаван до момента. Дисплеят му е изграден с технология, която го прави изключително издръжлив срещу надраскване, а 16-мегапикселовата основна камера прави снимките изключителни. За любителите на селфитата предната камера е 5 мегапиксела и вече може да побере повече хора в кадър, заради широкия си 120-градусов ъгъл на снимане.

Устройствата са налични в магазините на Мтел в цялата страна, като единствено телекомът предлагат и златистия Samsung Galaxy S6. Цената на Galaxy S6 е 47,98 лева месечно или 1149,98 лева в брой с двугодишен договор Мтел трансфер XL. Модификацията му с извит от двете страни екран - S6 Edge, струва 58,98 лева на месец или 1399,98 лева в брой с двугодишен договор Мтел трансфер XL.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай