Звезди с деца издънки

Звезди с деца издънки | StandartNews.com

Синът на Фил Колинс - дилър на наркотици

Както се казва, богатите също плачат. Често пъти рожбите на известните и преуспели хора се забъркват в каши и се държат като издънки. Родени със сребърна лъжица в устата, нямат много амбиции. Или пък се отвращават от безумния начин на живот на родителите си, на който стават свидетели, но без да искат, го следват. В много случаи те просто нямат традиционно, здраво детство.

Последният пример е големият син на музиканта Фил Колинс, който беше арестуван за притежание и продажба на наркотици. Саймън Колинс, който също е музикант като баща си, е бил задържан по подозрение, че разпространява дрога от клас А и притежава забранени вещества от клас В. След като Саймън е бил разпитан от полицията в областта Уилтшър, е пуснат под гаранция.

Според британската класификация наркотиците в клас А включват опиати, кокаин, екстази и ЛСД, а в клас В влизат амфетамините, кодеинът и марихуаната. 37-годишният Колинс е вокалист и барабанист, дарба, наследена очевидно от таткото, на групата Sound of Contact. За първи път е излязъл на сцената на 12 години, но така и не е постигнал успеха на прочутия си баща.

Барбара и Джена, близначките на Джордж Буш, бяха заловени да пият алкохол, когато бяха на 20 години, а до 21 това се смята за нелегално. След време Барбара става президент на голяма компания, а Джена - кореспондент на NBC.
Синът на Майкъл Дъглас, 34-годишният Камерън, е арестуван за дрога три пъти. Последният - бе осъден на пет години затвор за търговия с наркотици. През юли 2008 г. агенти на федералната служба за борба с наркотиците ДЕА го сгащват в скъп хотел в Манхатън. Той се признава за виновен в притежание на хероин и търговия с големи количества кокаин и метамфетамин.

Наркотикът е бил доставян от щата Калифорния. Камерън го е изпращал по пощата в Ню Йорк и след това го е раздавал лично на клиентите. Дъглас бе арестуван за пръв път за разпространение на дрога в Ню Йорк през 1999 г., когато бе 20-годишен. През 2007 г. той бе задържан за същото престъпление и в Санта Барбара, Калифорния, а с наркотици започва да се занимава година преди това. "Обичам сина си, но не съм сляп за неговите действия," коментира Майкъл Дъглас проблемите на сина си. В защита на внука си тогава излезе и дядото, големият Кърк Дъглас. "Наясно съм с това какъв натиск оказва върху собствената ти идентичност фактът да имаш известен баща. Не съм сигурен, че съм го превъзмогнал - две поколения от фамилията ни се опитват да се справят с това", каза още той.
Що е то проблемно дете, знае най-добре Мартин Шийн. Синът му Чарли сам признава: "По едно време не можех да изляза от къщи, преди да съм дръпнал три джойнта, да съм изпил шепа транквиланти и една бутилка бърбън".
Чарли израства по снимачните площадки на Холивуд и

изпушва първия си джойнт на 11

по време на снимките на "Апокалипсис сега" - един от най-добрите филми на баща му Мартин Шийн, бивш алкохолик, арестуван над 70 пъти. Чарли пък е арестуван и заради тормоз над бившата си жена Брук Мюлер през 2009 г. Още като тийнейджър Чарли си е имал разправия със закона заради марихуана. От училище го изпъдили за измама с кредитна карта. Малко преди да стане на 30 години, се пристрастява към алкохола, употребява 700 грама кокаин на месец. Имало е случаи, в които едва е оживявал. "Пиех по 2-3 бутилки водка на ден. При това не пиех непрекъснато - на всеки час и половина по една голяма водна чаша водка. Това ми стигаше за следващия час и половина", признава един от най-скъпо платените тв актьори. "Единственото нещо, което не съм правил, е да си инжектирам хероин. Когато бях на 10, си казах, че никога няма да взимам, защото възможностите са само две - или го правя веднъж и умирам, или го правя веднъж и след това продължавам да го правя всеки ден до края на живота си. Предполагам, че е трябвало да взема същото решение и относно всички останали пороци", признава той.

Дъщерята на ексцентричния рокаджия Ози Озбърн - Кели, също усети захвата на белезниците, задето ошамарила колумнист на "Дейли Мирър" в някакъв клуб. Сайръс Захарая, синът на актрисата Сибил Шепърд, бе арестуван през 2010-а на летището на Филаделфия, защото откраднал разни неща от куфарите на двама пътници. Теодора, щерката на Кийт Ричардс, попадна в полицейските хроники през 2011-а, след като беше хваната да рисува графити по стената на манастир, а в себе си носела и марихуана.

Скаут Уилис, дъщерята на актьорите Брус Уилис и Деми Мур, неведнъж им е създавала грижи. Последно тя публикува в "Инстаграм" своя снимка, на която

се разхожда гола до кръста из Ню Йорк

"Легално в Ню Йорк, но не и в Инстаграм", написа тя срещу голотията в сайта за споделяне на снимки. Преди време Скаут се беше представила с чужда самоличност, след като ченгетата я хванаха да пие бира.

Стефани, наследничката на Джон Бон Джоуви, се предозира с хероин през 2012-а. Тя постоя в болница и напълно се възстанови. Музикантът каза, че нямал идея, че 19-годишната му дъщеря има проблеми с наркотиците. "Шокиран съм като всеки един родител. Скъпи и престижни училища и колежи, всичко беше идилия, тя се справяше чудесно. И изведнъж - това. Добре, че го разбираме навреме и тя няма да продължи с дрогата. Вярвам, че като дадем много грижа и обич на детето си в такава ситуация, ще се справи", заяви още той.

Лайнъл Ричи бра срам заради дъщеря си Никол, хваната с хероин през 2003-а. Тя беше засечена да карана пияна през 2006-а.

Не само проблеми с дрогата тревожат известните, но и сексуалността на децата им. Частити, дъщерята на Шер, си направи операция за смяна на пола и после поиска и съдът официално да я признае за мъж. Тя е плод на любовта между певицата и първия й съпруг Сони Боно. Частити държеше да си смени и името на Чаз Салваторе. 41-годишната писателка и риалити тв звезда заяви: "Полът е между ушите ти, не между краката. Чувствала съм се мъж, откакто се помня." Тя разкрила сексуалността си пред родителите, когато била на 18. Баща й я подкрепил, но Шер е "избухнала". Две години по-късно се появиха съобщения, че Шер е изхвърлила дъщеря си от къщата, след като Частити й е казала, че е влюбена в 24-годишна студентка. След време двете се сдобриха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай