Звезди на крачка от олтара

Звезди на крачка от олтара | StandartNews.com

Станка Златева се изнесе в Бургас при гаджето

Диляна и Блатечки са заедно напук на зложелателите, Бойко Кръстанов се върна при бившата

Лятна любов, уж на шега наш'те длани събра, пеят "Сигнал", а шлагерът им намира потвърждение в реалния живот всяка година. Голяма част от БГ звездите изживяват пика на връзките си и са решили да ги бетонират чрез брак и семейство.

Диляна Попова и Асен Блатечки са заедно напук на слуховете, които постоянно ги разделят. Те с нетърпение очакват първата си рожба, която ще се появи през септември. Няма хлад, нито спад в отношенията им, просто когато видят актьора без красавицата, злите езици бързат да ги разлъчват. Станка Златева също може да се похвали със завоевания на любовния фронт. Спортистката от село Крушаре се изнесе от София и вече живее в Бургас при гаджето си. Златева отдавна се оплакваше, че в живота й има всичко, но не и любов и най-сетне съдбата се смили над нея. Близки до двойката твърдят, че връзката им е здраво стъпила на земята и нищо чудно да се увенчае със семейство. Боркинята се влюбила от пръв поглед в 34-годишния мъж, който си изкарвал прехраната като охранител в дискотека. Близки на Станка обаче прогнозираха, че тя най-вероятно ще го изкара от бранша. Златева едва ли ще търпи дълго да прекарва нощите сама, докато любимият й е навън.

След толкова много скандали около Иван Христов и Ирина Тенчева двойката е взела решение да се сдобие с дете. Те се запознаха в телевизията и се разведоха с предишните си половинки, а сега са отдадени един на друг повече от всякога. Наскоро двамата сключиха брак съвсем тайно, в чужбина и в тесен семеен кръг, а голямото парти отложиха за септември. Любимецът на по-младите девойки Бойко Кръстанов пък потвърди принципа "Където е текло, пак ще тече". Звездата от "Стъклен дом" се сдобри с бившата си приятелка Виктория Николова в Малта. Според слуховете актьорът от дълго време прави опити да възобнови връзката си с красавицата, но без видим успех. Ваканцията на средиземноморския остров обаче е помогнала за любовния рестарт. Бойко и мацката се уединиха в китен хостел в столицата Ла Валета. Виктория веднага се похвалила на своите онлайн приятели, като публикувала снимки от хотелската стая във Фейсбук.

През това време се случи и нещо с балкански скандален привкус. Наша красавица, гласи мълвата, е развалила плановете за сватба на сина на сръбската легенда Цеца - Велко и приятелката му Марина. Сексапилната моделка Ася Стоянова омаяла момчето само за няколко часа в Белград по време на парти, а сръбските папараци веднага ги щракнаха насаме.

В Холивуд

Романтиката зад океана също върви с пълна сила. Аштън Кътчър и Мила Кунис планират сватба за юли догодина. Сред гостите на паметното за звездите събитие ще бъдат колегите им от сериала "Шеметни години", а кум най-вероятно ще бъде Дани Мастерсън, който е една от звездите на поредицата. Първото им дете трябва да се появи на бял свят през ноември. Клюката гласи, че ще бъде момиченце.

Кортни Кокс и Джони Макдейд също планират венчавка. Двамата имат намерение да минат под венчило в Северна Ирландия. Двойката се сгоди миналия месец и е отлетяла за ирландския град Дери, за да си избере място за предстоящата церемония. 10-годишната дъщеря на актрисата от "Приятели" Коко (от брака й с Дейвид Аркет) също замина с майка си. Макдейд предложил на актрисата през юни, само шест месеца след запознанството им. Кортни пък финализира развода си с Аркет през май миналата година, но бившите си остават в добри отношения.
С планове за сватба са и Дженифър Анистън и Джъстин Теру. Симпатягите искат да минат под венчило на брега на океана на частна церемония. Най-вероятно тя няма да бъде в САЩ, разкрива сватбеният агент Кевин Лий, който я омъжи и за Брад Пит през 2000 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай