Зоуи Салдана чака близнаци

Зоуи Салдана чака близнаци | StandartNews.com

Зоуи Салдана е бременна с близнаци, съобщиха американските медии. В сряда актрисата, прочула се с ролята си в "Аватар", потвърди слуховете, че очаква първа рожба.

Два дни по-късно стана ясно, че 36-годишната Зоуи и нейният съпруг Марко Переджо ще имат даже две бебета наведнъж. Хубавицата, която е в третия месец, направо била на седмото небе от щастие, твърди неин близък. Шоколадовата красавица се омъжи за италианеца на тайна церемония миналата година.

ВЕСТИ

Шон Пен и Чарлийз Терон вече са сгодени. Актрисата беше забелязана с огромен пръстен на ръката си. Това се случва малко след като стана ясно, че двамата подготвят сватба. Очаква се Шон и Чарлийз да си кажат заветното "да" в Южна Африка. Веднага след като узаконят отношенията си, влюбените ще осиновят и дете.

Лео ди Каприо събра над 18 милиона евро на благотворителна вечер във Франция, съобщи Rappler.com. Парите ще отидат във фондацията на актьора за защита на околната среда и застрашените видове. На търга са били продадени различни предмети, сред които личният му "Харли Дейвидсън" с подписите на Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро, както и китара, която принадлежала на Боно от U2.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай