Жените на Роби Уилямс

Жените на Роби Уилямс  | StandartNews.com

Актриси, певици и моделки най-често са споделяли леглото на музикалния ас

Не може да се отрече - Роби Уилямс е не само един от най-великите поп изпълнители, но безспорно е номер едно по чар. Зеленоокият красавец е генератор на сексапил от повече от две десетилетия. И няма момиче, което да не фантазира ситуация, в която Уилямс да избере точно нея от публиката и да й връчи страстна целувка - запазеният му номер на всеки концерт. Вероятно броят на жените, минали през леглото му, е по-голям от силата на паметта. Въпреки всичко не може да се каже, че е обсебен от девойките Казанова - има къде-къде по-фрапантни от към промискуитет случаи в живота на звездите. Роби поне не е влизал в клиника за сексуални зависимости както немалко негови конкуренти.

Просто като красив, богат и талантлив мъж постоянно се радва на женско внимание. Освен това е и малко аутист и както сам пее: "I'm loving angels instead" (Вместо това обичам ангели) - с такъв рефрен си от онези особено замечтани мъже, на които никоя земна жена не им достига. Уилямс по принцип не е от мъжете, които изтъкват успехите си в леглото. "Какво да ви кажа. По отношение на женското сърце, мъжете винаги губят съревнованието с шоколада", казва зелоноокият хубавец. Ето кои са най-известните жени, които обаче не са си останали само с шоколада, но са били и с Роби през годините.

Аборт проваля любовта му с Никол Епълтън

Годината е 1997-а, а Роби се влюбва до уши в Никол Епълтън - тогава фронтменката в модерната в онези години банда "All Saints". Запознават се на благотворителен концерт, а Уилямс започва да я обсажда ден след ден. Не му е необходимо прекалено много време - хубавата Никол веднага скланя на ухажор от такъв ранг. Нещата тръгват добре и дори заживяват заедно. След една година обаче се случва кризата. Никол забременява, а двамата не са сигурни дали искат дете. Особено Роби - тогава е само на 23 години, не особено подходяща възраст да си татко. В крайна сметка тя решава да направи аборт. След аборта обаче Уилямс изживява изключително тежко драмата, повече от самата Епълтън. По-късно в биографията си тя твърди, че получила натиск за аборта от продуцентите й "London Records", които считали, че толкова ранно бебе ще повлияе зле на имиджа на бандата. Взето е решение - премахване на плода. Двамата така и не успяват да се възстановят от травмата с непланираното и в последствие загубено дете. Постепенно изстиват един към друг. Докато накрая не се случва логичното: Никол хлътва по фронтмена на "Оейзис" Лиъм Галахър и връзката й с Роби приключва.

Спасява Гери Халиуел от депресия

Гери Халиуел е русата спайска с най-пищни форми, както и бившо гадже на Роби Уилямс. Срещат се точно след раздялата му с Никол. През 90-те на Уилямс изобщо му върви на мацки от женски банди. А точно в онзи момент Гери изживява тежка депресия. "Бях самотна и чувствах, че Роби е единственият човек, който може да ме разбере. "Спайс Гърлс" се бяха разпаднали, а той пък бе напуснал Take That. Съдбата ни бе сходна. Сродни души сме", твърди Гери. Заедно са обаче едва няколко месеца - споделянето на общо разочарование е едно, а наличието на хубава и стабилна връзка съвсем друго. При тях в крайна сметка бе само първото.

Дивачката Ана Фриъл

Ана Фриъл е театрална и филмова актриса с особено буен нрав. Когато се запознават с Роби, двамата споделят една и съща страст - тази към разюзданите партита и ексихибиционизма на сцената. Ана и мистър Уилямс започват романса си на шега. Никой не мисли за връзка, не вярват, дори че ще изкарат няколко седмици. После обаче дори заживяват заедно. Опитът им обаче се оказва неуспешен - и двамата са прекалено диви, за да мелят камъни заедно. Разделят се след почти година.

Бързи забивки

Списъкът е дългичък. Говори се, че Роби е имал вземане даване с Наталия Имбрулия, когато е бил само на 20. В началото на миналото десетилетие споделя леглото си с Камерън Диаз. Никол Кидман за кратко също се облажава от интимна близост със зеленоокия красавец. Линдзи Лоън твърдеше, че е имала вземане даване с него. Рейчъл Хънтър, модната икона от "Спортс Илюстрейтид" и бивша съпруга на Род Стюърт, пък бе с Уилямс от 2002-а до 2004-а.

Айда го омагьоса завинаги

Сегашната избраничка на Роби - Айда Фийлд, е много особен случай. Родена е на 17 май 1979 г. в Лос Анджалис, а истинското й име е Айда Сабахат Евикан. Баща й е турчин - Халдун Евикан, а майка й е американка. Но изгората на Роби е раснала само с майка си - баща й напуска семейството, когато тя е само на 3 години.
Айда има сериозно образование - завършила е международни икономически отношения и право. Когато обаче получава роля за серила "NBC Days of Our Lives", се отдава на актьорството. Играла е в сит комите "Back to You", "Blue Collar TV", "Eve" и "Will & Grace".

Как се пресичат пътищата им? Фийлд и Уилямс се срещат в началото на 2006-а в Холивуд, на снимачната площадка на сериала "Studio 60 On The Sunset Strip". Там и двамата са заети прекалено много, за да могат да си позволят нещо повече от опознавателни погледи. Няколко месеца по-късно обаче се оказват пак на едно и също място, този път предразполагащо към флиртове - Ел Ей. Забиват се в нощен клуб още на същата вечер. След това започва големият романс - пътешествия из целия свят и любов, следена от папараците особено изкъсо. Близки до Роби твърдят, че до преди да се появи Айда, почти го били отписали - в него имала прекалена склонност към самотата, която просто не му позволявала да си помисли за супер сериозна връзка. Айда обаче го омагьосва и лошото момче се кротва до нея като любезен питомник. Сигурно заради мургавата й хубост, която е неустоима. На нея Англия не й харесва, тъй като не понася лошото време. Но все пак прави усилия. Помага на Роби да си върне физическата форма, защото точно тогава се е запуснал здравата. Запалва го по бягането и тениса, прави всичко възможно да му помогне да откаже цигарите. Докато не се стигне до 7 август 2010-та, когато двамата си казаха "Да". Впрочем датата съвпада с концерта му в Бургас и по всяка вероятност той ще отдели време за специално пожелание към съпругата му. Церемонията на музиканта и Айда бе имението му в Бевърли хилс, което е на стойност 12 млн. долара. Едва 75 гости тогава присъстваха на купона, но се твърди, че всички са видели как Роби Уилямс плаче като малко дете от щастие, докато пее "Angels" на любимата си. Вместо кум там били верните осем кучета на двойката, на които Айда сама била направила нашийници от цветя. Двамата дори не са имали моминско парти и ергенски запой.

Татко N1

Роби винаги е споделял, че се чувства като дете през целия си живот и това му е пречило за брака. "Когато разбрах, че жена ми Айда е бременна, изпаднах в депресия. Помислих си, че няма да се справя, че още ми е рано, че не е за мен. Та аз продължавам да съм просто едно дете, а трябва да се грижа за друго", така Роби споделя първите си усещания, провокирани от мисълта, че ще е татко. Описва деня на сватбата си обаче като "най-щастливия миг в живота ми". "А този, в който се роди Теодора, беше най-космичният", казва Роби за дъщеря си. Принципно за нея говори повече отколкото за момчето. Бащинската обич по дефиниция често клони към щерката и певецът не прави изключение. Споделя, че сменя памперси. "В началото е лесно и ми носи чувство за специална близост с децата ми. Но когато пораснат и акото стане по-голямо, не знам дали ще е толкова специален миг", казва с усмивка Роби. И вече предчувства, че няма да му е лесно да изпитва симпатии към гаджето на дъщеря си след време. "Ще го накарам да избяга. Или пък ще се опитам да го поставя в неудобно положение - така ще ни забавлява със съпругата ми. Даже реших - ще направя и двете неща", казва плейбоят.
Айда често недоволства, че Роби пътува прекалено много и не може да й помага с грижите. Двамата говорят по скайп, когато той е на турнета. "Не й е лесно да остава сама. Дъщеря, син, осем кучета и две костенурки! Но се надявам, че ще успея да изпълня дълга си. Трябва да държа под око егоистичното копеле в мен. Досега винаги съм правел това, което искам, точно тогава, когато искам. Вече няма как", казва Уилямс. Коронният номер по време на турнето му "Let me entertain you" е да изпее и изпрати като видеоклип приспивна песен на децата си. По всяка вероятност ще го направи и в Бургас.

Присъдата:

Германките и австралийките
са най-добри в леглото

Роби никога не е имал проблем с това да говори искрено, особено пък когато стане дума за секс. В това отношение звездата има категорични предпочитания - германки и австралийки. "Понеже съм поп звезда, съм правил секс с много различни жени от различни континенти. И знам, че при германките и австралийките подходът е като за Олимпиада - захващат се с цялата работа сякаш искат да поставят рекорд", разкрива Уилямс. "През целия ми живот съм си мислел, че накрая ще се оженя за австралийка. Там долу на онзи континент никак не си поплюват в леглото", казва още музикалният ас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай