Здравко от "Ритон" става лорд

Здравко от "Ритон" става лорд | StandartNews.com

Здравко от дует "Ритон" върви по хайлайф пътеките на Евгени Минчев. Скоро и той ще може да се похвали с благородническа титла, която препраща към версията за синя кръв. Певецът е решил да си купи титлата "лорд" по начина, по който светският лъв стана "лорд Итън", след като си плати за парче английска земя.

Здравко обаче ще мине доста по-евтино, като ще си напазарува един квадратен метър в някоя шотландска област. Производството на благородници по бързата процедура е хитра бизнес приумица на Георги Бечев, живеещ в Англия. Клиентите му се множат. За 8 месеца той вече е раздал титли на 75 българи - засега единствено фирмата на Бечев можела да направи от някого лорд, барон или граф за 200, 400 и 800 лева. Според законодателството в Шотландия всеки собственик на какъвто и да е парцел земя автоматично придобива титла.

Документите идват опаковани като луксозен подарък, но строителството върху земята е забранено. Отначало Здравко искал да си има графство, но половинката му Катя се възпротивила на "приумицата". Така че лорд Желязков, както е фамилията на певеца, вече може да почерпи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай