Захари работи и на морето

Захари работи и на морето | StandartNews.com

Лео ди Каприо обикаля Средиземно море с яхта
Бахаров отмаря в Лозенец, Ромина и Дарко - в Тайланд

След като приключи със снимките в сериала "Под прикритие", а театралните постановки, в които участва, излязоха в лятна ваканция, Захари Бахаров се отдаде на заслужена почивка. Но май няма пълно щастие. Защото затрупаният с ангажименти актьор бачка дори по време на морската си ваканция в Лозенец. Той бе засечен от папарак на сайта "Под тепето" на обяд в любимото му кътче - "Вила Арте". Явно Захари бе затиснат от неотложни неща за вършене на лаптопа си. С него обаче не беше забелязана половинката му Диана Алексиева, която най-вероятно по това време си е почивала в хотела с двете им деца.

Владо Пенев обикновено обикаля Черноморието, защото няма любимо място за почивка. Но винаги избира дестинациите си в последния момент. Сега с него е дъщеря му и актьорът иска да прекара колкото се може повече време с нея. Момичето учи в университета в Барселона, а през лятото в София ще прави задължителния стаж.

Същото е положението и с Башар Рахал. Актьорът обожава да къмпингува и всяко лято грабва децата си и жена си и ги води някъде на плаж край Черно море. Тази година обаче ваканцията им ще бъде по-кратка, тъй като актьорът е ангажиран с нови задачи. Сред тях са и снимките на нов филм и вероятно ще кръстосва между плажа и снимачната площадка и през август.

Ромина Андонова и Дарко Тасевски са на лятна почивка в Тайланд. Там тя щракна бебчето си, което роди на 20 май в Банкок, и за първи път го показа. "Мъж мой любим!", написа "Мис България 2010" към снимката в социалните мрежи. С Ромина и Дарко е и другата им дъщеря Дария, родена в Израел.

Симпатягата Рафи ще пътува извън Европа, за да си отдъхне, и то през септември. Певецът е затрупан с ангажименти и няма никакво време за отдих по морето сега.

Лео ди Каприо обаче е решил да отмаря на Френската Ривиера. Той пристигна в Ница преди няколко дни изцяло в мъжка компания. 39-годишната звезда от "Великия Гетсби" е наел суперлуксозна яхта, с която ще обикаля из Средиземно море. Никъде наоколо не се виждаше гаджето му, топмоделът Тони Гарън, с която преди две седмици той бе сниман на плажа в Маями.

Гуен Стефани и фамилия винаги прекарват ваканцията си в Англия, родното място на съпруга й Гевин Роздейл. Обикновено таткото кара лодка с най-големия им син Зума край Промроуз хил, където имат къща. А в това време мама Гуен се разхожда из парка с останалите двама юнаци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай