Ярив Лернер събира йоги и музиканти в Рила

Ярив Лернер събира йоги и музиканти в Рила | StandartNews.com

Първият по рода си у нас фестивал, посветен на йогата, релаксацията и тонизираща музика, е организиран от изпълнителния директор на Киноцентъра "Ню Бояна" Ярив Лернер. Udaya Livе ще се случи от 18 до 22 август в Боровец и ще включва впечатляваща сцена под върховете на Рила и затворени семинари по духовни практики. За него у нас ще дойдат над 40 вдъхновяващи музиканти и учители по йога от САЩ, Великобритания и България. Рила е считана от много духовни учители за един от седемте енергийни центрове в света наред с Тибет, Мачу Пикчу, Египет...

Първата работа на Ярив у нас е през 2012 г. Била по късометражния филм The Ultimate Yogi, посветен на духовните практики. Откакто е изпълнителен директор на Киноцентъра пък, кани много учители по йога от цял свят, които снимат в Бояна филми за духовните практики.

"Стори ми се естествено продължение на всичко това да направим и фестивал, защото когато те идват тук, се оказва голямо йога парти. Избрахме Рила, защото е невероятна, особено през лятото. Съвсем наскоро четох статия за най-духовните места в света и Рила беше сред първите места. Така че това е много специално място в цялата планета. Планината е дива и непокорена все още, което е чудесно. Всички чужди гости ще се насладят на природата", коментира Ярив. Именно от 1 до 22 август членовете на Бялото братство играят своята паневритмия на Рила. Сред гостите на фестивала се очаква да бъде и Паола - дъщерята на Дарина Павлова, която преподава йога в Лос Анджелис. Акцентите на музикалните сцени са номинираният за "Грами" Дейв Стринър, DJ Drez, Дийпак Рамаприян, известен като Другия Дийпак, и много други майстори в музиката за йога.
Билетите се продават за един, три или пет дни - от 431 до 1206 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай