Wosh MC хлътна по Ива Екимова

Wosh MC хлътна по Ива Екимова  | StandartNews.com

Рапърът обяви война на "кифлите"

Стефан Иванов, известен с прякора Wosh MC, влиза във все по-ожесточена война със Зорница Линдарева и Елена Кучкова в Къщата на "Вип брадър". Той демонстративно ги наричал "двете кифли" и изразявал откровеното си презрение към тях. Особено го гневяла любовницата на Тачо - най-вече когато се възмущава от ограниченията в шампанското и мързелуването.

"Ти затова ли си тук? Да не правиш нищо и да пиеш по цял ден?", питал я Стефан зад кадър.

"Ами да, естествено!", отвръщала невъзмутимо скандалната моделка. Синът на Иван Иванов се оказва хлътнал по Ива Екимова. Той често споделял със съквартирантите, че тя е неговият идеал за жена - харесвал премереното поведение и излъчване на тв водещата. "Ако не беше обвързана, щях да се пробвам", откровен бил повече от 10 години по-малкият Стефан пред обитателите на Образцовия дом. Иво Аръков пък е на нокти от предстоящото включване по скайпа на бившата му любима Мика Стоичков от Маями. Щерката на Камата е наточила езика си за кървава разпра с Евгени Минчев.

Бисексуалната Делевин пак с мъж

Кара Делевин загърби старите си гаджета, музикантите Хари Стайлс и Джейк Бъг, и си хвана актьор. С Джак О'Конъл се запознават на снимачната площадка на филма "Tulip Fever".

"Те си паснаха веднага, още по време на снимките. Но и двамата са доста заети и работят повече, отколкото си почиват. Джак и Кара се разбират наистина добре. Няколко пъти вече излизат на среща. Виждат се често, но Кара все още не приема нещата сериозно", разкри пред вестник "Сън" техен приятел.

Известно е, че 22-годишната манекенка е бисексуална. Тя имаше връзка и с актрисата Мишел Родригес, но двете се разделиха през май. Джак пък беше гадже с колежката си Тулиса Контоставлос.

Крисия Тодорова и пианистите, близнаците Хасан и Ибрахим Игнатови,

ще представят България на конкурса "Детска Евровизия" на 15 ноември в Малта. Лично Евгени Димитров-Маестрото ги подготвя да изпълнят песента "Планетата на децата". Този път БНТ и bTV обединиха усилията си в организирането на нашето участие в надпреварата. Канал 1 ще излъчи на живо целия конкурс в столицата Валета.

Албер II очаква в края на годината близнаци

от съпругата си Шарлийн. Принцът на Монако вече има две извънбрачни деца, които е признал. Статутът им обаче забранява да претендират за престола. С близнаците, които са законните наследници, нещата се усложняват. Според конституцията на Монако, властта се предава на първородната рожба, давайки предимство на тази от мъжки пол. Така, ако принцесата очаква момче и момиче, за наследник ще бъде посочен синът. Ако са две момчета или момичета, наследник ще бъде бебето, което излиза първо от утробата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай