Владо и Лулчева покориха Ниагара

Владо Пенев и Силвия Лулчева се пазят с дъждобрани от Ниагарския водопад

Владо и Лулчева покориха Ниагара | StandartNews.com

Актьорите обикалят вече две седмици Щатите и Канада с пиесата си "Дуети"

Вместо да пекат агнета за Гергьовден, Владо Пенев и Силвия Лулчева покориха Ниагарския водопад и си направиха няколко селфита пред мощните падащи води. Актьорите вече повече от две седмици обикалят Щатите с постановката си "Дуети", а от няколко дни са в Канада. Там те минаха през Торонто, Мисисага и Монреал.

Звездите на родния Бродуей играха и в Чикаго и Сан Франциско, а в Лас Вегас ги посрещна и забавлява приятелката им Ваня Цветкова, която живее там със сина си.

Владо и Лулчева си оставят време и да разгледат забележителности, като прочутия висящ мост "Голдън Гейт" до Сан Франциско. Преди това отскочиха до гигантския язовир "Хувър" в Колорадо и преминаха по моста до него. Двамата опитаха и нощния живот на янките. Те се почерпиха в известния ресторант "The Bedford" в Чикаго, който е бивша банка и интериорът е запазен оттогава. По график турнето им е едномесечно и скоро любимите актьори ще се завърнат у дома. На 30 май Владо ще празнува юбилейното 100-но представление на "Мъртвешки танц" в "Сфумато".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай