Влади Въргала е победителят във VIP Brother 2014

Влади Въргала е победителят във VIP Brother 2014 | StandartNews.com

"Първа резерва" остана Йорданка Христова

София. Влади Въргала е победителят в реалити предаването VIP Brother. Той надви всичките си съквартиранти след 60 дни битка на характери, лишения и радости.

Шампионът на тазгодишния VIP Brother призна, че любовта за него е най-важна и с насълзени очи каза, че сърцето му принадлежи на съпругата му Силвия и децата му.

Той не пропусна да допълни, че неговите фаворити в реалитито са били Йорданка Христова и Тити Папазов. 

Второто място и призът "любимец на публиката" останаха за естрадната певица Йорданка Христова. Тя се самоопредели като "първа резерва", а не втора в надпреварата и обясни, че през цялото време в играта е била себе си.

Бронзовият медал бе за рапъра Wоsh MC. "Аз очаквах всичко да бъде наред до финала и така се скучи", каза с надсмешка певецът на въпрос какви са били очакванията му за днес.

Заедно с него на четвърта позиция от къщата излязоха Жени Калканджиева и Тачо, които минаха през редица скандали, за да стигнат до финалната права.

Минути преди тях реалитито напуснаха съответно на пета и шеста позиция Албена Вулева и Елена Кучкова. Водещият Ники Кънчев призна на Вулева, че тя е била неговата любимка в играта. Тя спечели и симпатиите на доста от скептичните зрители.

На излизане пък Кучкува се просълзи, припомняйки си щастливите моменти от къщата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай