ВИДЕО: Дилър изтипоса Джоли в нета

ВИДЕО: Дилър изтипоса Джоли в нета | StandartNews.com

Скандален видеозапис от времето, когато Анджелина Джоли е била зависима от наркотиците, беше сред най-гледаните днес в мрежата. На кадрите кинозвездата не прилича на себе си - очите й са червени, с тъмни кръгове, много е слаба и има синини по тялото.

"Анджи ми беше клиентка няколко години. Снабдявах я с хероин и кокаин", твърди Франклин Мейер, който редовно се е отбивал в дома на актрисата. Той е заснел въпросното клипче през 98-ма, точно след като Анджелина грабна "Златен глобус" за ролята си в "Джия" - там тя е прочутата моделка, която е на крачка от световния връх, когато умира от свръхдоза. Та въпросният господин се кълне, че тя го канила в апартамента си в Манхатън, а той й носел хероин и кокаин. Мейер заявява пред National Enquirer, че в онзи момент случайно носел камера, дал дрогата на Анджи, а тя на него - парите. След това телефонът й звъннал, бил баща й, и двамата започнали дълъг разговор, в който обсъждали и брат й Джеймс. А красивата дъщеря на Джон Войт нямала проблем да "употребява" пред други хора, стига да й хрумнело. "Това бяха много тъмни времена в моя живот. Радвам се, че се спасих и отървах от дрогата", неведнъж е казала Джоли за проблема в миналото си.

Междувременно стана ясно, че Анджи и Брад Пит застават заедно пред камерите девет години след "Мистър и мисис Смит" - тъкмо тогава те се залюбиха и се взеха. Най-известната двойка в света на киното ще снима в Малта, съобщи премиерът на островната държава Йозеф Мускат. Джоли и Пит ще се установят в съседния на Малта остров Гозо. Неотдавна те прекараха ваканцията си там и се влюбиха във фантастичната архитектура и природа. Филмът, чието заглавие все още пазят в тайна, е много експериментален - по канона на независимото кино, заяви пък самата Джоли. Според близки на звездите и двамата са решили да си отдъхнат от блокбастърите и да направят нещо за душата. Говори се още, че екранната история ще има засилен биографичен момент и че не е изключено самата Джоли да се пише и режисьор. Анджи напразно се заканваше, че повече няма да актьорства, веднага репликираха светски и кинохроникьори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай