Вергов и Карамазов дегустират уиски в Шотландия

Юлиан Вергов и Владо Карамазов се похвалиха с уиски пътешествието си

Вергов и Карамазов дегустират уиски в Шотландия | StandartNews.com

Юлиан Вергов и Владо Карамазов разпускат на пътешествие с уиски дегустации из Шотландия. Актьорите са отседнали в дестилерията в къщата на Уилям Грантс, където им показват как се прави огнената вода, опитват различни видове, докато похават високо-планинска местна сьомга.

"Чудехме се къде да си починем след премиерата на "Богът на касапницата" в Народния театър през уикенда и решихме малко да скършим, да станем хайлендъри и да видим какво пък толкова дестилират, че се получава чак толкова добре... Е, много добре се получава", разказа Вергов в клипче, което пусна вчера на фейсбук страницата си. В него момчетата седят пред камина в уютен интериор, вероятно лоби бара на дестилерията, и вече са тествали бутилка уиски между тях. Купонът май е започнал още предната вечер, когато Вергов бутнал антикварна лампа в хотела и служителка много лошо му се скарала.

Владо се похвали с подарък - малка бутилка уиски с въглени от бъчвата. Вергов пък бил стресиран от обратното движение и хич не можел да си почине. Момчертата се заканиха да си купят по една шотландска пола.
"Тук е много хубаво. Всичко е супер автентично. Къщите са едни опушени и навсякъде мирише на уиски", радва се и Карамазов, макар да не е разбрал много точно в кой град се намират.
Следващата дестинация на момчетата е Ирландия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай