Васко Василев готви паеля за "Лидл"

Васко Василев готви паеля за "Лидл" | StandartNews.com

Васко Василев пристигна специално в България за снимките на новия сезон на кулинарната онлайн поредица "Без рецепта" на "Лидл".

Виртуозният цигулар показа, че гурме уменията му са на същата висота, както и майсторството му със струните. Епизодът, който любителите на качествената храна могат да видят във Фейсбук страницата на "Лидл", е посветен на седмицата на иберийската кухня в супермаркета. Във видеото Васко разкрива тайните на едни от най-популярните испански рецепти - тапасите и валенсианската паеля, които са сред любимите гозби на фамозния музикант.

Остава по-малко от месец до началото на националното лятно турне на маестрото на 25 август. Веднага след снимките за "Без рецепта" Васко се върна в Испания, където провежда свои майсторски класове. В "Без рецепта" цигуларят разкри още, че сред музикантите, които ще го придружат на турнето, ще видим и чуем отново китариста на Chambao, както и брас секция от Валенсия.

До 6 август продължава да тече седмицата на иберийската кухня в магазините от веригата "Лидл". Всички клиенти могат да участват в томбола и да спечелят билет за концерт от тура "Cinema Concertos Summer Tour" на Васко Василев в избран от тях град. Концертите са планирани в последната седмица на месец август.
Повече информация за предлаганите продукти и томболата може да намерите на: www.lidl.bg и www.facebook.com/lidlbulgaria.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай