Уволниха българката от "Риц"

Уволниха българката от "Риц" | StandartNews.com

В момента не се занимавам с нищо, написа Овчарова във Фейсбук

Сексскандалът в Англия с Александра Овчарова, една от участничките в първото родно музикално риалити "Стар академи" от 2005-та, има продължение. Заради бурната си афера с българката в началото на февруари главният мениджър на лондонския "Риц" Стивън Боксал беше уволнен от собствениците, сър Фредерик и сър Дейвид Баркли, както "Стандарт" писа тогава. Ръководството на тузарския хотел пристъпи към тази мярка, след като стана ясно, че 51-годишният вдовец назначава момичето като певица в ресторанта, без да уведоми шефовете си, че му е гадже. Сега стана ясно и че същата съдба е споходила и с 22 години по-младата му любима. Това се вижда от профила на Алекс във Фейсбук, където брюнетката посочва именно хотел "Риц" като предишна месторабота и пише, че в момента не се занимава с нищо. Със сигурност обаче няма нужда да се притеснява как ще се издържа в Англия, тъй като любимият й е повече от богат.

29-годишната нашенка се подвизава на Острова под името Александра-Анастас. Със Стивън Боксал се запознава миналата година в нощен клуб в Лондон. Любовта помежду им пламва от пръв поглед. Певицата дори е представена на семейството на вдовеца и живее в огромната му къща в Оксшот, Съри, оценена на няколко милиона паунда. Медиите на Острова отбелязват, че Александра не е криела високия стандарт, който е поддържала благодарение на мъжа до себе си - от "Цирк дьо солей" и ложата на кралицата в "Роял Албърт хол" до скъпи вечери и полети в бизнес класите. Александра обаче постъпи глупаво, споделяйки всичко това в социалните мрежи. Именно от там историята се разплита и разчува. Вместо дискретно да се наслаждава на душевните и материални облаги от сантименталния си роман със Стивън, Алекс непрекъснато пускала в Инстаграм селфита с любимия й - със съответно пълна информация къде и как двамата прекарват времето си. Така след 19 години работа в "Риц" и след три десетилетия в бизнеса Боксал се разделил с поста, който заемал от 2009-а.

Госпожица Овчарова е родена във Велико Търново, но е израснала в Русе, където завършва музикалната паралелка в националното училище по изкуствата "Професор Веселин Стоянов". Когато се пробва в единственото издание на "Стар академи", е едва на 19 - и е седмата отпаднала от него. След шоуто тя записва пеене в Нов български университет. През 2005-а атакува "X фактор". Установява се във Великобритания през 2013-а с мечтата да направи певческа кариера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай