Цеца води родата в Несебър

Цеца води родата в Несебър | StandartNews.com

Цеца Величкович ще пристигне в Несебър с цялата фамилия. Освен децата си Велко и Анастасия, сръбската звезда ще доведе у нас сестра си и нейното семейство. Гостите ще бъдат настанени в най-луксозния хотел на родното крайбрежие. За тях е ангажиран цял етаж с панорамна гледка към стария Несебър, който е част от Световното културно наследство на ЮНЕСКО.

Певицата и родата планират да дойдат няколко дни преди 21 август, когато е мегаконцертът на фолкдивата на стадиона в града. Самата Цеца не веднъж е споменавала колко много харесва страната и красивата ни природа. Затова сега ще използва възможността да покаже българското Черноморие и на семейството си. Величкович и този път ще остане вярна на себе си и ще подари на българските си фенове незабравимо изживяване, което ще продължи повече от 2 часа.

Примата на балканската музика ще изпълни всички свои най-големи хитове, както и няколко специални изненади, които обаче се пазят в тайна. Началото е в 19 ч., когато на сцената излизат Галена, Преслава и Анелия след тях.
Билети, от 30 до 50 лв., може да намерите в мрежата на Eventim и на стадиона в Несебър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай