Тони Димитрова: Обoжавам Иван

Тони Димитрова: Обoжавам Иван | StandartNews.com

Музикантите вече живеят под един покрив, децата им се разбират чудесно

Тони Димитрова е влюбена и цялата сияе - изпълнителката на вечния хит „Ах, морето" потвърди, че от три месеца живее заедно с бургаския китарист и певец Иван Ченов. Както "Стандарт" вече писа, той е познат на публиката от участието си в риалити формата „Гласът на България". "Тони Димитрова си намерила гадже. Голямата новина! Той ме намери, не аз него", пошегува се българската Бони Тейлър в "Папараци" по БиТи Ви.

"Познавам Иван от 10 години, но досега не го забелязвах. Аз съм свободна, той - вдовец. Жена му Люси беше прекрасна певица, но си отиде преди две години от пневмония. Децата ни ходеха в една и съща детска градина, после - и в едно училище и често се засичахме. "Намерихме се" през миналата есен. Докато той беше в "Гласът на България", аз бях в Австралия и Нова Зеландия. Моят китарист му написал песен. Харесах я и предложих да направя втория глас. Така започнахме често да се виждаме. Той на няколко пъти искаше да ме изпрати, но аз отказвах. Свенлива съм, но настоятелността му ме трогна. Видях друг човек. До тогава не го познавах, смятах го за перушан - музикант. След време му го казах. После той замина за чужбина и като се върна, ми дойде на гости с приятели. Вече бях почнала да го харесвам. Оказа се, че това е било двустранен процес, но аз не съм го усещала. Иван е прекрасен човек, обожавам го! Умен е, много чете и има чудесно чувство за хумор. Връзката ни е пълна. Много ми е готино с него! А и децата ни се разбират. Синът му Калоян е на 14, моята дъщеря - на 15. Но Иван не се прави на баща на Магдалена, нито аз - на майка на сина му", откровена е Тони.

Новата любов на певицата е 12 години по-млад от нея - толкова, колкото и бащата на дъщеря й. С него тя се разделя точно две години след раждането на бебето. После са опитвали още няколко пъти, но се оказват коренно различни като личности. "Разделихме се преди да се намразим. Е, известно време се сърдихме. После се понаплюхме, но културно, и след това станахме приятели", разкрива най-обичаната бургаска звезда.

Известно е, че Тони е откритие на Гого Найденов от "Тоника" и бяха много близки. Той си отиде от този свят на 10 януари - нейния рожден ден. Година преди това, на същата дата, тя научава за болестта му. "Помислих си, че имаме особена връзка, нещо специално и духовно. Спрях да ходя у тях последната година и половина, защото той не можеше вече да говори. Беше станал кожа и кости. Само ме гледаше с големите си очи. Но успях всичко да му кажа. Дори и това, че ме беше яд за 4-те години мълчание между нас. Никога не спрях да обичам приятеля Гого", с тъга разказва Тони.

Всъщност певицата взима страната на Стефан Диомов при конфликта му с "Тоника" и за това дълго не си говорят. След погребението на Гого не са се чували със съпругата му Ева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай