Танди Нютън е най-секси веганка

Танди Нютън е най-секси веганка | StandartNews.com

Танди Нютън беше определена за най-сексапилната веганка на 2014-а от британския клон на организацията "Хора за етично отношение към животните" (ПЕТА). Звездата от филма "Сблъсъци" беше удостоена с наградата като признание за усилията й да популяризира храненето с растителни продукти и състраданието й към животните. "Животинките са тъпкани с хормони на растежа, които след това се дават като храна на нашите деца. И това се отразява на водата и околната среда", сподели Нютън. Дейвид Хей, британският боксьор, който стана веган в началото на 2014 г., след като гледал документален филм за земеделието, беше отличен при мъжете. Двамата ще получат кутия със здравословни шоколади и сертификат в рамка.

Боно коленичи пред бременната Алиша Кийс

и целуна корема й. 33-годишната певица сподели снимката от емоционалния момент в Туитър. "Обич за бебето от чичо Б.", написа тя под кадъра. Фронтменът на U2 е с тъмни очила и черно кожено яке, а Алиша е облечена в красива сребриста рокля с дълги ръкави. Тя очаква второто си дете от съпруга си Суис Бийтс, терминът е на 31 декември.

Катрин, херцогинята на Кеймбридж, се извини,

че не е взела "шумния" принц Джордж на коледната служба, пише в. "Дейли телеграф". По традиция кралското семейство присъства на литургия за Рождество Христово в църквата "Света Мария Магдалена". Пред входа на храма се събрали около 2000 души. "Съжалявам, че не взехме Джордж, но вие щяхте да го чуете в църквата", каза Кейт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай