Супершоу в Гранда на Варна

Супершоу в Гранда на Варна  | StandartNews.com

Страхотен спектакъл спря дъха на туристи и гости в лятната градина на "Гранд хотел Варна" през уикенда. Блясъкът на дефилето на топманекените от "Вип фешън груп" беше като за кино. Водещ на най-светското лятно събитие - Фестивала на модата и красотата, беше любимият на варненци Симеон Лютаков. Прочутият актьор беше в стилен черен костюм и, както винаги, интересен и духовит. Впечатляващата собственичка на "Вип фешън груп" Мира Матеева и топхореографът на тематичните събития край морето Дияна Янкова създадоха истински зрелище за ценителите. Под прожекторите бяха показани всички тенденции, а ревютата бяха на известни родни и чужди марки - от прет-а-порте за малчугани до булчински тоалети. Овациите обраха наконтените с фирмени дрешки невръстни манекени.

Деян Христов, фаворит на дамите и на стилистите, се развихри в ролята на младоженец - той изтанцува блус с булката в брачна церемония под звуците на Менделсон. Най-много аплаузи събра Мис "Варна 2007" Ива Атанасова.

Мъжете сред публиката не откъсваха поглед от красавиците на подиума, но следяха по телевизията и мачовете по волейбол от Баку и от световната лига във Варна. Тимът на Пламен Константинов също беше отседнал в Гранда, което винаги му носи късмет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай