Стивън Дорф хареса София

Стивън Дорф хареса София | StandartNews.com

Стивън Дорф, един от най-елитните мъжкари на Холивуд, хареса красивите пауни и декоративните патици в прекрасните градини на столичния хотел "Маринела". Известният актьор, който има две дузини филми в кариерата си, остана очарован и от още нещо в столицата ни - декорите в "Ню Бояна". "Все едно, че бях в Лондон и в Ню Йорк", призна чаровникът пред Диана Любенова по bTV. Той беше у нас заради филм на ужасите, част от проекта "Тексаско клане" - ролята му е на човек, който се съвзема след тежка депресия и влиза в екшън.

"Снимал съм в Будапеща и Прага, бил съм в Румъния, но за първи път попадам тук. Оказа се, че в София хората ме познават най-вече от "Блейд", където съм лош и луд", сподели Стивън и рече на български "наздраве", "добре" и "да". После каза, че се страхува от социалните мрежи и прави всичко възможно, за да опази личния си живот от тях. Дорф се похвали с близко приятелство със самия Джак Никълсън - двамата ходили на мачове на "Лейкърс", споделяли творчески планове и мъжки тайни. "Той е от най-скромните и най-нормалните хора, които познавам. Притежава брилянтен ум. Винаги помага и съветва", категоричен е Дорф. Той не крие, че не си пада по секссцените - даже се извинявал пред партньорите си с репликата:

"Режисьорът иска да те пипна там". Стивън все още не успява да преживее смъртта на майка си, но работи върху преодоляването на мъката и на гнева, че точно на него му се е случило да изгуби най-скъпия човек в живота си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай