СНИМКИ: Красавица от Беларус стана Мисис Свят 2014

<< ГАЛЕРИЯ >>

СНИМКИ: Красавица от Беларус стана Мисис Свят 2014  | StandartNews.com

Мериленд. Претендентката от Беларус Марина Алексейчик спечели конкурса "Мисис Свят 2014", чийто финал се състоя снощи в американския щат Мериленд, предаде агенция ТАСС.

В конкурса участват омъжени млади жени, които вече имат деца и активно участват в политическия и обществен живот на своите държави, както и в благотворителност. Тази година за финала в Мериленд пристигнаха 35 участнички.

Представителката на България беше Анита Мейзер-Желева, родом от Варна, която от години живее в Лас Вегас. Силиконовата дама, която има общо 1500 кубика в гърдите си, бе избрана от конкурса за "Най-достойна омъжена българка", който се поведе през месец август в курорта "Златни пясъци". Желева се занимава с интериорен дизайн и има една дъщеря, която очаква майка й да бъде сред финалистките на планетата.

През последните дни снимките на българската представителка, които тя сама е публикувала във Фейсбук, обиколиха социалните мрежи и предизвикаха множество негативни и обидни коментари по адрес на "красавицата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай