Слави Трифонов намери красавицата от концерта

Слави Трифонов намери красавицата от концерта | StandartNews.com

Екипът на Слави Трифонов е намерил красавицата, която вчера обяви, че издирва по снимка от концерта в "Арена Армеец". Това стана ясно след като днес на страницата на шоуто във Фейсбук бе свалена публикацията за мистериозното момиче.

Запознати твърдят, че хиляди са се свързали с посочения телефон, много от тях са познавали момичето X, което от кадрите на бТВ се вижда, че плаче под въздействието на песните на "Ку-Ку Бенд"

"Не е честно, аз също плаках", написаха вчера множество българки под снимката на чернокосата хубавица, която Слави най-вероятно иска да снима в свой нов клип. Мъже пък изтъкнаха, че също искат да се запознаят с българката, която трогна дългия водещ със своето поведение по време на концерта.

В "Шоуто на Слави" снощи стана ясно, че eventim.bg са постигнали своебразен рекорд с продажбата на билетите за втория концерт. Ценните хартийки бяха разграбени само за 8 часа. Някои вече се продават на черната борса. 

"Благодаря за доверието", каза Трифонов, но не спомена за мисетриозното момиче и защо я търси. Друго обаче грабна неговото внимание и това на Краси Радков, който играеше Бай Шиле. Жена на първия ред в публиката ги привлече с перфектната си външност, двамата дори се наведоха на земята, за да я огледат по-добре, което предизвика бурен смях в залата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай