Слави: Благодаря ви

Слави: Благодаря ви | StandartNews.com

"Уважаеми зрители, бих искал да благодаря на всички, които бяха на националния стадион в петък. Благодаря ви, за мен беше чест". Така започна своето предаване по бТВ снощи Слави Трифонов. Водещият изтъкна, че за него концертът е бил изключително преживяване.

Слави бе поканил Евгени Димитров, за да разкаже своите впечатления и го попита как се чувства. "Фантастично, може би така както всички ние се чувстваме . . . ", певецът обаче го прекъсна и му каза да не изпада в излишен малодраматизъм: "Ако ще плачеш, искам да се сдържиш . . ., ако ще изкарваш някакви големи емоции навън, моля ти се, пей", добави той.

Дългият изтъкна, че екипът е останал на стадиона докато си тръгне и последния човек. "Като си тръгнах първо, на един американски ресторант, който е близо до нас и работи денонощно, се бяха наредили само коли, но нямаше софийски. Само коли, много голяма опашка имаше и по едно време минаха едни пичове с българското знаме и скандираха "Българи, юнаци!", разказа той и уточни, че минал покрай тях с колата си.

В "Шоуто на Слави" бе показано видео от концерта с изпълнението на химна, на което пяха както Трифонов и "Ку-ку бенд", така и цялата публика.

Водещият не пропусна да коментира и хакерската атака на сайта за излъчването на живо за концерта. "Ама не могат да хакват така наши неща", каза той. И добави: "Евгени, това е нормално, представяш ли си всички да ни обичаха или да ни мразеха". Той бе категоричен, че трябва да се компенсират хората, които не са могли да гледат концерта.

Хубаво беше. Имаше два момента- единият, когато пяха химна, а другият - на "Жива рана", разказа още Трифонов и добави, че всъщност хубавите моменти за него са хиляди, но тези ще се помнят от всички.

Шоуто продължи с актьорската вечер, където се появи Емо Чолаков по дъждобран и шегите за концерта продължиха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай