Слави бил на косъм от смъртта

Слави бил на косъм от смъртта  | StandartNews.com

По време на кастинга за подгряваща група на "Ку-ку бенд" за концерта на 25 април Слави Трифонов направи ужасяващо признание. При пътуване към родния му Плевен се разминал на косъм от катастрофа. Повод за откровението стана изпълнението на една от групите, явили се на прослушването, която изсвири парчета на "Ред хот чили пепърс".

"Случи се там, където при Луковит движението става еднопосочно. Тръгнах да изпреварвам бял бус от мое дясно - точно когато отново става двупосочно. Изпреварих го, заслушан в песента на "Ред хот...", но срещу мен излезе тир. Като ме видя, така наби спирачки, че отстрани от гумите му хвърчеше дим като по филмите. И аз скочих върху педалите. Добре, че тези, които бяха отдясно, се оказаха много "светнати" шофьори. Направиха ми място и аз влязох в него. Колата се завъртя, но се разминах за секунди. Буквално на косъм бях", призна водещият на "Шоуто на Слави".

След случката Трифонов спрял на бензиностанция и изпушил няколко цигари, преди да се върне в автомобила си, вече видимо по-спокоен. "Беше много шантаво, така запомних песните на "Ред хот чили пепърс", завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай