Сини перли за огнена дама

Сини перли за огнена дама | StandartNews.com

Евродепутатът Илияна Йотова празнува рожден ден в елитен ресторант в полите на Витоша

Евродепутатът Илияна Йотова ще грее довечера на юбилейното си парти.

Тя ще получи сини бутикови перли от съпартийците си Мая Манолова и Ангел Найденов. Огнената Илияна събира приятели и колеги в елитен ресторант в полите на Витоша. Лидерът на столетницата Михаил Миков, говорителят на НС на БСП Атанас Мерджанов, както и шефката на контролната комисия Мая Манолова са сред гостите по линия на "Позитано" 20.

Йотова ще вдигне тостове и с близки бойни другари и от БНТ. Пламенната социалистка е готова и с веселата история за партито. Оказало се, че Йотова изстреляла поканите по протокол две седмици преди празника, за да може гостите да предвидят ангажиментите си. Самата тя подредила задачите си в Европарламента така, че да е в София навръх празника заедно с най-близките си. В следизборната суматоха обаче се оказало, че Манолова неволно отбелязала в календара предния петък.

Така в уречения час, но седмица по-рано, Мая и половинката й - Ангел Найденов, били в заведението с букети и подарък. Социалисти от София до Брюксел искрено се забавлявали с неволната грешка, която била наречена "генерална репетиция" за купона на Йотова, тъй като по това време евродепутатката била в Брюксел. Манолова и Найденов пък си устроили светкавично романтична вечеря. А днес ще се включат в празненството по-късно, тъй като петъкът им се оказва зает с партийни събрания в Добричко и във Варненско.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай