Шарук Кан обикаля България с колело

Шарук Кан обикаля  България с колело | StandartNews.com

На индийския топактьор толкова му харесало у нас, че иска да разгледа страната отблизо

Шарук Кан, един от тримата най-богати актьори на планетата, се е влюбил в България и беше засечен да кара колело из София, малко преди да си замине за кратка ваканция до Индия.

Той снима у нас екшъна "Dilwale" с дългогодишната си екранна партньорка Каджол, с която от пет години нямаха общ филм.
Шарук иска да обиколи и види колкото се може повече от нашата родина, когато се върне за новата порция снимки на лентата. Той публикува снимка в социалните мрежи как върти педалите в столицата.

"Не е необходимо да отивате непременно нанякъде, за да имате прекрасно пътешествие", написа той в Туитър. А след това добави: "Каква красива българска вечер. Мисля, че трябва да предприема велосипедна обиколка".

Режисьорът на "Dilwale", Рохит Шети, който е много голям приятел с Шарук, му подарил колелото, за да си джитка из града.
Шарук ще се върне на 10 юли, за да продължи с работата по филма. А продуцентът Натарджан Рамджи, който отговаря за локациите и е избрал страната ни за някои от големите сцени от филма, пусна своя снимка във Фейсбук, на която позира със Слави Трифонов. Дали му гостува, или го кани за роля, не е ясно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай