Секс клуб по Кубрик

Част от поканите за затворените секс партита

Секс клуб по Кубрик | StandartNews.com

Мнозина вероятно помнят психарската окултна оргия в шедьовъра на Стенли Кубрик "Широко затворени очи". Камерата, музиката, играта, сцените, наситени с дълбоко психологическо напрежение, оставят запечатана в съзнанието тази вакханалия. Зрителят е раздвоен между ужаса и възбудата. Кубрик саркастично представя крайностите, на които са готови разглезените богаташи с неосъзната сексуалност, без да подозира, че повече от 15 години по-късно част от неговата фикция ще се пренесе и в реалността.

Оказва се, че секс клуб, който организира подобни секс оргии като онази, на която попадна героят на Том Круз, се радва на голям успех в Лос Анджелис. Вероятно без плашещата окултно-мистичната част, която вплита Кубрик в своя вариант, но доста близък до нея. По думите на собственика и създателя Деймън Лаунър клубът е посещаван известни актьори, модели, топ адвокати и изпълнителни директори на големи компании - плашещо съвпадение с "Широко затворени очи". Също като във филма разкрепостените еротомани в "Snctm" (съкратено от Sanctum - Светая светих) носят маски и елегантни дрехи (поне в началото). Там се организират секс партита веднъж месечно, но достъпът до тях е изключително труден. Жените могат да се уредят с билет за еротичното шоу само след като бъдат одобрени. На тях им е разрешено да идват сами, докато мъжете трябва задължително да си доведат партньорка. Ако не се уредят с половинка, та макар и на приятелска основа, могат да си я наемат, срещу скромната сума от 50 хиляди долара "за по-високо ниво", каквото и да означава това.

На сайта на клуба snctm.com се намира формуляр за кандидатстване, в който задължително се прикачват три снимки. В него трябва още да се посочи кои други членове на клуба познава кандидатът, какви са фантазиите му, какво го възбужда, коя еротична черта в себе си би искал да развие и с какво ще допринесе за клуба. "Търсим естетическото, разбира се, но и отговорите на нашите въпроси са важни фактори. Ако аз преценя, че кандидатът ще бъде добър избор за нашето общество и ще допринесе в изживяването на членовете ни, го одобрявам и той или тя се придвижват напред към следващата фаза. Търся красота, интелигентност, остроумие, успех, сексапил, мъдрост, откритост, приемане, желание да опитваш нови неща, безстрашие", обяснява Деймън Лаунър критериите, по които определя списъка на гостите си.
Златното правило на клуба е: "Ние винаги питаме преди да пипаме". Всеки, който наруши това, ще бъде отстранен от охраната и ще получи доживотна забрана да посещава партитата. Втори шансове не се дават. За да се запази приятна атмосфера, в която да не се стигат до крайности, "всички членове и гости са помолени да се държат благоприлично и да се отнасят към другите с достойнство и уважение." Разбира се, всички се проверяват преди влязат.

"Гостите трябва да бъдат маскирани, когато идват на пратито, мъжете носят смокинги, а жените са с елегантни рокли или бельо, но след полунощ маските и дрехите падат. Първите няколко часа са посветени на мистика и интриги. Това не е секс парти - това е еротичен театър. Ние правим представление. Някои просто гледат, докато други искат да се включат", разказва Деймън Лаунър за своите купони.

Наскоро Лаунър говори за шоутата си пред Гуинет Полтроу в нейния интернет бюлетин. "Това, което го прави да изглежда свежо, е фактът, че жените задават тона. Освен че доминират сред присъстващите, те са тези, които позволяват на някого да ги докосне или инициират близост", впечатли се актрисата.

Партита се организират в частно имение като могат да бъдат изнесени и край басейна. Дрескодът тогава също е строг - за мъжете черни шорти, а дамите са само по бикини или голи. За да се запази тайната и да се насърчи свободата при изразяване на сексуалните желания, всякакъв вид снимки на вечерните партита са забранени. Членовете на клуба могат да си направят селфита само по време на парито край басейна при това от обяд до 14 часа.

Лаунър разказва, че гостите обикновено искат различни неща. "Snctm е място, където човек може да се възбужда, да проучва, да осъзнае, че сексът не е задължително да бъде скрит. Той може да бъде освободен и да се превърне в празник и в това няма нищо лошо", споделя философията си Лаунър.

Той вече има и своите наблюдения върху гостите си: "Красиво е и е възможно сексът да се запази между двама моногамни партньори за цял живот. В края на краищата това може да бъде най-доброто решение за една двойка, която идва в "Snctm". За други клубът е мястото, където могат да реализират всичките си фантазии за една нощ. При нас няма грешен или правилен път, зависи само от това какво решат присъстващите".

Неговият бизнес, освен всичко, се и разширява. Лаунър разкри, че започва да организира партита и в Ню Йорк и Хамптънс. Първата частна оргия в Голямата ябълка ще се случи по време на Седмицата на модата, а няколко дни по-късно в дискретно имение в Хамптънс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай