19:50 ч.

04.09.17

1 мин.

0

2

0

Съпругата на кечиста Русев дои крава на село

от Димитър Пенев |

Съпругата на кечиста Русев дои крава на село

Българският кечист Русев и съпругата му Лана са в България от няколко дни. Двамата се прибраха, за да отпразнуват една година от сватбата си в Пловдив.


Докато са у нас Русев реши да покаже на Лана селския живот у нас. Двамата заедно с роднините на Русев отидоха на село, където запознаха русокосата красавица как се дои крава. Освен това, тя се научи и да цепи дърва доста бързо.


В клипчетата, които Лана качи в "Инстаграм" тя много често казва, че България е "страхотно красива страна". На село, Лана се повози и на каруца, а освен това видя как трябва да се грижиш с овце.


Все пак годишнината бе отпразнувана и в чалга заведение в Пловдив. Вчера Лана замина обратно за САЩ, тъй като има ангажименти със световната федерация. Русев обаче ще остане още седмица отпуск в Пловдив, за да се види със семейството и да им помогне.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:00 · 06.09.2017
Koja e taja koschtamba lubivnizata na koi it geb
Потребител · 00:28 · 06.09.2017
"запознаха русокосата красавица как се дои крава", "да се грижиш с овце"
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент