Само за мъже: Бъдете смел и изобретателен

Само за мъже: Бъдете смел и изобретателен | StandartNews.com

Разсмейте избраничката си, покажете, че сте умно момче

Най-важното, което мъжете трябва да знаят, е, че флиртът не е, за да впечатлят дамата - а за да й покажат интереса си към нея. Така че, господа, ако й говорите за новата си кола или впечатляващи банкови авоари, това не е флирт. Флиртуването е, когато момичето и момчето са заинтригувани един от друг. И ако отидете до нея и й кажете: "Ти си сладка, искаш ли да отидем вкъщи", това не е флирт. Но ако се приближите до мацката, усмихнете се и кажете нещо забавно, а след това направите добър контакт с очи, това е добро начало. Така че правете разликата и се подгответе добре, преди да започнете да я ухажвате. Давайте го простичко и игриво.

1. Приятно арогантен

Ето нещо, което се нарича жиужицу при срещите: използвайте нейната сила срещу нея самата. Ако ви каже: "Имам си гадже", отвърнете, че ВИЕ сте нейното гадже. Ако се опита да ви спре с думите "Омъжена съм", извадете халката от пръстта й и я сложете на някой от вашите. Сега, кой е жененият, а? Каже ли ви "Престани да се правиш на "влечуго", запейте й песничката Creep. Заплаши ли ви "Ще извикам полиция", успокойте я, че вие сте полицията и е арестувана, защото е твърде секси. Жените обичат смелите и безпардонни мъже,така че почти сигурно е, че ще я спечелите.

2. Накарайте я да се чувства специална

Успешен подход е и да създадете впечатлението у нея, че е единствената на света. Гореща и забележителна. Затова не се заглеждайте по останалите дами, които влизат в ресторанта или бара, в който се намирате. За да се почувства специална, трябва да игнорирате всичко останало в помещението.

3. Ухажвайте я с книги

Поглезете я с разходка до по-далечно място или й купете книга на някой от любимите й автори. Логиката е проста: Когато я поставите в блажено състояние на духа, самата тя ще започне да изпитва по-топли и приятелски чувства към вас. Така бъдещите отношения ще бъдат още по-ярки.

4. За секс нека заговори тя

Дори да я ухажвате по една-единствена причина, гледайте да не ви личи. Седнете, отпуснете се, разговаряйте. Оставете тя първа да вмъкне думата "секс" в разговора.

5. Цитирайте й Шекспир

Впечатлете я с познанията си в областта на литературата и езика. Нека види, че сте образовано момче. Покажете й, че познавате нещо от Шекспир и Чехов. Не само с комиксите на Марвел. Като изразите себе си по-ясно, тя ще ви забележи в по-дълбока светлина. Ако речникът ви е беден, заучете няколко умни думи, които да пускате от време на време - и го направете така небрежно, че да я впечатлите. Но да не ви проличи колко е трудно. И не говорете за понятия, които не разбирате. Част от процеса по флиртуването изисква да й оставите малко пространство, така че не придиряйте за телефонния й номер. Споменете, че бихте искали да й позвъните някой път. И оттам нека разговора продължи тя.

6. Действайте "тет-а-тет"

Флиртът е в очите и това важи за двата пола. Жените много се впечатляват от очите на мъжа. Гледайте я така, че да се почувства как се взира в бъдещия си любовник. Дръжте очите си впити в нея, но не все едно зяпате.

7. Хуморът е най-силното ви оръжие

Вижте как понякога комиците се занасят с някои от най-горещите холивудски актриси. Не може да не забележите, че има искра помежду им, макар тя да получава пълно 10 за това как изглежда, а той да е някъде към петица. Когато разсмеете една жена и я държите във въздуха с майтапите си, това е сигурен начин, че се справяте добре. Тя веднага ще погледне на вас по-благосклонно, и това е начин между вас да протича неограничено количество химия.

8. Подхвърлете коментар

Ако сте в кафене, можете да попитате дамата, която ви е развълнувала: "Не мислите ли, че тук сервират питиетата прекалено горещи?"
Тя сигурно ще отвърне "Хм, да" и докато ви гледа сякаш сте от друга планета, се усмихнете, намигнете и кажете: "Нали не мислите, че питам сериозно?". И така е положено началото на забавен диалог.

9. Направете се на светец

Когато флиртът е преминал на ниво интересен разговор и някакъв вид опознаване, се направете на светец. Някои жени обичат уверени мъже, но други се впечатляват от такива, които са преминали през трудна връзка. Ако се оплачете колко сте бил предан, мил и накрая излъган, тя ще ви съчувства и това също е хитрина да си станете по-близки, твърдят ловки познавачи на дамската психика.

10. Приближете се максимално близко

Нежният допир ще й покаже, че изпитвате интерес към нея - не само просто да си говорите. Направете й комплимент за колието и бързо го докоснете или пък леко погалете ръката й, докато се смеете на нещо забавно, което е казала.

11. Споменете плановете си

Ако й говорите за бъдещите си желания да пътешествате, със сигурност ще я впечатлите. Жените обичат два типа мъже - тези, които им дават сигурност, и приключенците. Повечето жени преследват финансов стабилитет и вълнуващи преживявания. Тези, които могат да им го предложат, за тях са най-привлекателните. Но както казахме - не прекалявайте с разкази за себе си, да не излезете пък сноб.

12. Външният вид

Ако сте свободен и може флиртът да ви се случи по всяко време, на всяко място, трябва да се поддържате приветлив. Подстрижката нека ви отива. Важно е и да ухаете добре. Облечете се с удобни дрехи. Внимавайте за стойката. Бъдете изправен, с рамене назад, за да изпъкнат гърдите ви и да изглеждате силен и добре сложен.

13. Без клишета

Никога не й правете комплимент за очите, тялото и как изглежда. Кажете обаче нещо по "сексуален" начин", че да й прозвучи вълнуващо. И да не останете в зоната на "просто приятел". Да я наречете "интересна" или "забавна" ще ви донесе много повече бонуси. И не й купувайте питие - в това няма нищо предизвикателно и е банално. Не е добре да я задължавате, а да я накарате да ви желае.

14. Вземете й номера

Напуснете разговора, тъкмо когато е станало най-интересно, но поискайте телефонния й номер. Така ще я объркате и със сигурност няма да има търпение да ви види отново. Много от жените все още смятат, че мъжът трябва пръв да позвъни, така че не се бавете и я потърсете още на другия ден. Ако сте си допаднали, няма нужда от игрички.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай