Рут Колева с нова тръпка

Рут Колева с нова тръпка | StandartNews.com

Рут Колева сияе от щастие. И повод за това са не само новите песни, които прави. Тайнствен мъж е най-новото й вдъхновение. "Запознахме се в тв формат. Той работеше там, а аз участвах. Много специален е за мен", призна Рут пред камерите на бТВ. Явно гласовитата певица се е запознала с новата си тръпка в последното реалити, в което участва - "Звездни стажанти" по Нова. Тя не победи там, но явно е намерила любовта.

Най-пресният хит на Рут "Oceans" вече е с клип и ексклузивна премиера във Vbox7.com. А световноизвестният продуцент и изпълнител Марк Ронсън нарече песента "мой личен фаворит". Затова в началото на месеца червенокосата изпълнителка реши малко да релаксира.

Тя замина за Доминикана, където имаше доста вълнуващи преживявания, но не всичките положителни. Един ден тя се подхлъзнала и за една бройка не паднала във водопад. Пипнала и малко вируси, които леко й вгорчили престоя в иначе екзотичното място. Сега певицата се готви за турне в Япония през септември в "Cotton Club". Неотдавна Страната на изгряващото слънце удостои българката с награда за най-добра изпълнителка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай