Русев се ожени на плажа в Малибу

Русев се ожени на плажа в Малибу | StandartNews.com

Българският кечист Русев вече е женен мъж. Мирослав Бърняшев, както е истинското му име, се венча за годеницата си Лана (Катрин), който също е част от световната федерация (WWE). Това стана на скромна, но изключително красива церемония на плажа в Малибу. Сред гостите на събитието бяха много колегите и колежките на двамата младоженци.

Русев, който в момента е шампион на САЩ в кеча, и Лана казаха своите обети като всички гости се разчувстваха. Роклята на красавицата е правена от една от най-известните дизайнерки в Нешвил - Оля Завозина.
Двамата бяха венчани от бащата на Лана - Боб, който е християнски мисионер. "Мотото на дъщеря ми винаги е било: "Направи го правилно и сега", написа таткото.

Както Русев разкри преди време пред "Стандарт", това е първата от двете церемонии. Втората ще е през септември в Пловдив.
Русев и Лана са сгодени почти от 1 година. Преди това те бяха гаджета дълго време - на и извън ринга.
Двамата моментално получиха множество поздравления в социалните мрежи. Сайтът на световната федерация по кеч също отбеляза събитието. То бе подробно заснето от продукцията на WWE - "Total Divas". Риалитито ще тръгне от есента, като сватбата ще бъде подробно излъчена тогава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай