Русев и Лана разтресоха Пловдив

Русев и Лана разтресоха Пловдив | StandartNews.com

Родният кечист Русев и любимата му Лана вдигнаха страхотна сватба в Пловдив. Типично по български имаше оркестър, който не спря да повдига настроението. Купонът започна по обяд. По българска традиция Русев се изръси с доста пари само за да бъде пуснат в апартамента при Лана. "Още пари, още пари", крещяха "пазителките" на блондинката, докато нашенецът пъхаше пачки под вратата. "Всичките пари ми взехте", заяви той с широка усмивка.

После пък българинът трябваше да търси обувката на Лана (истинското име на кеч дивата е Катрин Джой Пери). Тя бе добре скрита, но Русев (по документи Мирослав Бърняшев) за пореден път се доказа и бързо я намери. Двамата заедно с гостите излязоха пред блока. Дори на едно от видеата блондинката казва, докато се вози в тесния асансьор с широка усмивка: "Българска сватба! Страхотно". След като излязоха на улицата Русев, Лана и гостите започнаха да играят право хоро. А оркестърът продължаваше да свири. Купонът стана още по-грандиозен и в ресторанта, като продължи до малките часове снощи.

Както е известно, това е втора сватба за двамата влюбени. Първата беше преди няколко седмици на плажа в Малибу. Русев и Лана дойдоха в България в сряда, а вчера блондинката дори беше кръстена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай