Роджър Санчес с лудо парти в Cacao Beach

Роджър Санчес с лудо парти в Cacao Beach | StandartNews.com

Нощният крал на Ню Йорк обещава незабравим купон

На 24 юли (четвъртък) зад пулта на Cacao Beach в Слънчев бряг ще застане легендарният диджей Роджър Санчес. В навечерието на SOLAR SUMMER, който стартира на 25 юли, гостите на Cacao ще се потопят в една незабравима нощ на плажа заедно с атрактивния американец. Старт на купона ще дадат DJ Doncho и DJ 5prite, които ще подгреят публиката преди полунощ. Санчес обещава неустоимо парти с нови и популярни тракове. Роденият в семейство на имигранти от Доминиканската република виртуоз няма равен в миксирането, а умението му да докарва публиката до екстаз го превръщат в нощния крал на Ню Йорк.

През 2004 печели Грами за най-добър ремикс -"Hella Good" на No Dou.
Самият Санчес твърди, че купонът в Слънчев бряг му напомня неговия любим европейски курорт Ибиса. Със сигурност диджеят ще се погрижи пясъкът на плажа на CACAO BEACH да остане особено горещ до малките часове на нощта, обещават организаторите.

Балерини на Летния във Варна

26-ият международен балетен конкурс - Варна вече започна на 15 юли и ще продължи до края на месеца. А мястото е сцената на летния театър в Морската столица. Председател на международното жури на IBC-Варна 2014 г. е проф. д-р. Владимир Василиев от Русия. Всяка вечер от 21 и 23 ч на сцената на летния театър във Варна има представления на участниците в конкурса. Те ще продължат до 29 юни, когато ще бъдат обявени победителите.

21 юли, понеделник, 18 ч

Концерт на група за популярни и шлагерни песни "Морски сирени" в Морската градина

23 юли, сряда, 19,30 ч

Авторски моноспектакъл на Мариус Куркински "Сънят на смешния човек" по Достоевски в театър "Българан"

Клуб "XTRAVAGANZZA"

21 юли, понеделник
Влади Ампов - Графа

22 юли, вторник
Преслава

24 юли, четвъртък
Deep Zone Project

Клуб "4AS PIK"

20 юли, неделя
Милко Калайджиев

24 юли, четвъртък
Тони Стораро

Клуб "RAPPONGI"
18 юли, петък
The fire of the summer: WE p FRIDAY DJ BOBCAT (Tequila Club)
19 юли, събота
RE: DANCE ГРАНД МИЛОНГА - кулминация в Третия международен танго фестивал 2014

Котки и майтапи в Бургас

Уникални и изключително редки породи котки можем да видим днес и утре в Бургас. В Културен дом на нефтохимика ще се проведе третата фелиноложка изложба по системата на WCA (WORLD CAT ASSOCIATION). Посетителите ще могат да видят оранжевия котарак Набиско, който със своите 12 кг е най-големият представител на породата мейн куун. На изложбата ще бъде и най-малката котка у нас, която тежи едва 1,5 кг и се казва Milky Way, тежаща едва 1,5 кг. Хлапетата до 7 г. ще могат да разгледат изложбата безплатно. 3 лв. ще е входът за пенсионерите и децата до 14 г., а за възрастните - 5 лв.

Дебют на руски многознайковци

Звездите от най-популярната руска игра КВН (Клуб на веселите и находчивите) пристигат в Бургас за първото си представление в България. Висшата лига на КВН ще разсмее публиката на 22 юли от 20 ч в Летния театър, а ден по-късно, на 23 юли, КВН ще изнесе концерт и на стадиона в Поморие (до балнеохотела) от 20,30 ч. Цената на билетите е от 40 до 70 лв.

Deep Zone на поляна в Албена

Поляната до хотел "Добруджа" в Албена и тази събота ще се превърне в музикална сцена. На нея този път с безплатен концерт за меломаните ще се изявят Deep Zone Project. Началото на купона е в 21 ч. Deep Zone ще представят не само свои авторски парчета, но и ремикси на световни денс хитове и златни бг песни.

Яворови дни в Поморие

В дните от 17 до 19 юли в Поморие за 56-а поредна година се провеждат националните поетични празници Яворови дни, организирани от Община Поморие и НЧ "Просвета 1888". Програмата за тази вечер включва клавирен концерт "Вечерна песен" от 21 ч в читалище "Просвета-1888" и среднощно четене на стихове на поета на Яворовите скали от 23 ч. На 19 юли, събота, от 19 ч ще има концерт на акустична формация "WHISPER" в лятно кино "Яворов".

НДК събира макети на прочути паметници

Макети на значими български паметници на културата можем да разгледаме всеки ден до 30 юли в зала 3.3 на НДК. Предмет на изложбата са част от защитените български обекти в списъците на ЮНЕСКО. Звезда на изложбата е макетът на "Свети Александър Невски" по проекта на неговия прочут архитект - Александър Померанцев. Можем да посетим изложбата от понеделник до петък от 9 ч до 17 ч и през уикенда от 10 ч до 16 ч. Билетите за деца, студенти и хора с увреждания са по левче, а за възрастни входът е 3 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай